RUDEŠ IZNENADIO OSIJEK: / Izabranici Zorana Zekića dominirali, ali nisu zabili

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Rudeš je i dalje na zadnjem mjestu sa 23 boda

7.4.2018.
19:03
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rudeša iznenadili su Osijek i sa 1-0 (0-0) svladali četvrtu momčad Prve HNL u prvoj utakmici subotnjeg programa 28. kola domaćeg prvenstva, čime su se na samo bod primakli Cibaliji i Istri 1961, uz utakmicu više u odnosu na Puljane.

SUDAČKA FARSA PODIJELILA JAVNOST: Velika rasprava na društvenim mrežama; ‘Kad suci pokradu Cibaliju ili Rudeš ne diže se frka, zašto?’

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Mario Budimir u 73. minuti. Asistent je bio kapetan Rudeša Karlo Kamenar koji je lijepo 'podvalio' loptu Budimiru na rubu kaznenog prostora. Napadač Rudeša, koji je samo pet minuta prije ušao u igru, napravio je korak, dva prema golu i preciznim udarcem svladao nemoćnog osječkog vratara Krševana Santinija. Budimiru je to bio 11. pogodak u 17 prvenstvenih nastupa za Rudeš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječani su imali više loptu u nogama, imali i više udaraca, ali nijednom nisu uspjeli poslati loptu u mrežu.

Rudeš je i dalje na zadnjem mjestu sa 23 boda, bodom manje od Cibalije i Istre 1961 koja će u nedjelju ugostiti vodeći Dinamo. Osijek je ostao na četvrtom mjestu sa 46 bodova. Dinamo vodi sa 60 bodova, osam više od drugoplasiranog Hajduka koji je večeras domaćin Lokomotivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu Rudeša i Osijeka na stadionu u Kranjčevićevoj ulici pratilo je oko 300 gledatelja, a sudio je Duje Strukan iz Splita.

Strijelac: 1-0 Budimir (73)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prva HNL - 28. kolo Rudeš - Osijek 1-0 (Budimir 73)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk - Lokomotiva (sub, 19.00) Slaven B. - Rijeka (ned, 17.00) Istra 1961 - Dinamo (ned, 19.00)

Odigrano u petak: Cibalia - Inter 3-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo