ROONEY ODABRAO NAJBOLJU MOMČAD I NAJBOLJEG IGRAČA IKAD: / 'Što on radi nije normalno, za mene je najbolji'

Image
Foto: AFP

Wayne Rooney je odabrao najbolju momčad i najboljeg igrača svih vremena

9.10.2018.
18:39
AFP
VOYO logo

Wayne Rooney se odlično snašao u američkom MLS-u, gdje je u posljednjih šest susreta postigao šest pogodaka i tome dodao dvije asistencije. Međutim, legendarni bivši engleski reprezentativac je priznao kako mu je nedavna pobjeda Barcelone nad Tottenhamom u Ligi prvaka vratila loša sjećanja na godine kada je igrao u Manchester Unitedu.

"U obje utakmice bi bili favoriti, da smo igrali protiv bilo koga osim protiv Barcelone", rekao je Rooney za Daily Mail, referirajući se na finala Lige prvaka koje je Manchester United izgubio od Barcelone 2009. (0-2) i 2011. (1-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po meni, oni su najbolja momčad svih vremena i Leo Messi je najbolji igrač svih vremena. Ono što on radi je jednostavno nevjerojatno – u njegovoj igri ima svega po malo", rekao je Rooney, koji je bio i dugogodišnji suigrač velikog Messijevog rivala, Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronaldo se transformirao iz krila u napadača koji postiže jako puno pogodaka. Ali Messi ima sve – on postiže pogotke, a igra u veznoj liniji. Dok ja hodam po terenu, on zabija pogotke! On je najbolji", zaključio je Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo