Ronaldo zabio više golova od pola klubova Primere!

Cristiano Ronaldo je u pobjedi Reala 5:0 nad Espanyolom došao do 30. gola u prvenstvu. Zanimljivo je da Portugalac nakon 25.

5.3.2012.
14:27
VOYO logo

Kraljevski klub je ove sezone u prvenstvu zabio 85 golova, a više od trećine zabio je upravo Ronaldo (30). Portugalac je protivničke mreže tresao više puta nego kompletne momčadi Osasune, Seville, Espanyola, Betisa, Sociedada, Mallorce, Getafea, Granade, Villarreala, Racinga, Sportinga i Zaragoze.

Cristiano je zabijao na 15 prvenstvenih utakmica, dok na njih deset nije uspio zatresti protivničku mrežu. Upisao je čak tri hat-tricka, a žrtve su bile Zaragoza, Rayo, Malaga, Osasuna, Sevilla i Levante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=MuBFtkqDuRFAR69t
szólj hozzá: Real Madrid 5-0 Espanyol GOALS

Portugalac je prošle godine bio najbolji strijelac Primere sa 40 golova, što nikad nikome nije uspjelo. Kako je krenuo ove godine na dobrom je putu da obori vlastiti rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Ronalde, rekorde ruši i Real, koji je protiv Espanyola upisao desetu uzastopnu pobjedu u prvenstvu. U 25 odigranih kola igrači Kraljevskog kluba imaju samo jedan remi i dva poraza, te sa 67 bodova drže prvo mjesto na ljestvici. Najvećem konkurentu Barceloni 13 kola prije kraja bježe deset bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo