Juventus i njegova najveće zvijezda, jedan od najboljih svjetskih nogometaša Cristiano Ronaldo, nalaze se u jako osjetljivom razdoblju koje su uzrokovali loši rezultati, financijski problemi i napeti odanosti u klubu.

Atmosfera u “Staroj dami” poprilično je loša i Ronaldo zbog toga traži novi klub u kojemu će nastaviti karijeru, no ta potraga se ne razvija po njegovim planovima.

Španjolska Marca pisala je da je Ronaldo nedavno “pružio ruku” prema Real Madridu i ponudio svoje usluge Kraljevskom klubu, iz kojega je 2018. i došao u Juve, no u španjolskom gigantu nisu bili zainteresirani za njegov povratak.

Povratak u Sporting

No iz Italije stižu nove informacije gdje bi Ronaldo mogao u budućnosti završiti. Naime, kako javlja Sport Mediaset, nakon što mu istekne ugovor s Juventusom, Ronaldo se sprema vratiti u Sporting Lisabon, klub u kojem je započeo svoju karijeru te iz kojeg je još kao mladić prešao u Manchester United.

"Ronaldo ima tu ideju već dugo. Želi se vratiti i igrati još dvije godine za Sporting. Želi ispoštovati svoj ugovor s Juventusom, a povratak u Englesku i Španjolsku nisu realni“, objasnio je novinar Sport Mediaseta Claudio Raimondi.

Ova sezona ni za Ronalda ni za Juve nije bila baš najbolja. Rano su se oprostili od Lige prvaka, a i nakon dugo godina više nisu prvaci Italije. Usto, igra pod Pirlom ne izgleda nimalo lijepo i jako je teško da će se to promijeniti sljedeće sezone pa su mnogi nagađali da Portugalac neće sljedeću sezonu potratiti u Juventusu.