RONALDO SE SPREMAN VRATITI U SVOJ BIVŠI KLUB: / 'On već dugo ima tu ideju, želi doći natrag i igrati još dvije godine za njih'

Image

Ova sezona ni za Ronalda ni za Juve nije bila baš najbolja. Rano su se oprostili od Lige prvaka, a i nakon dugo godina više nisu prvaci Italije.

3.5.2021.
17:12
VOYO logo

Juventus i njegova najveće zvijezda, jedan od najboljih svjetskih nogometaša Cristiano Ronaldo, nalaze se u jako osjetljivom razdoblju koje su uzrokovali loši rezultati, financijski problemi i napeti odanosti u klubu.

Atmosfera u “Staroj dami” poprilično je loša i Ronaldo zbog toga traži novi klub u kojemu će nastaviti karijeru, no ta potraga se ne razvija po njegovim planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska Marca pisala je da je Ronaldo nedavno “pružio ruku” prema Real Madridu i ponudio svoje usluge Kraljevskom klubu, iz kojega je 2018. i došao u Juve, no u španjolskom gigantu nisu bili zainteresirani za njegov povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Sporting

No iz Italije stižu nove informacije gdje bi Ronaldo mogao u budućnosti završiti. Naime, kako javlja Sport Mediaset, nakon što mu istekne ugovor s Juventusom, Ronaldo se sprema vratiti u Sporting Lisabon, klub u kojem je započeo svoju karijeru te iz kojeg je još kao mladić prešao u Manchester United.

"Ronaldo ima tu ideju već dugo. Želi se vratiti i igrati još dvije godine za Sporting. Želi ispoštovati svoj ugovor s Juventusom, a povratak u Englesku i Španjolsku nisu realni“, objasnio je novinar Sport Mediaseta Claudio Raimondi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova sezona ni za Ronalda ni za Juve nije bila baš najbolja. Rano su se oprostili od Lige prvaka, a i nakon dugo godina više nisu prvaci Italije. Usto, igra pod Pirlom ne izgleda nimalo lijepo i jako je teško da će se to promijeniti sljedeće sezone pa su mnogi nagađali da Portugalac neće sljedeću sezonu potratiti u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo