RONALDO PROTIV HRVATSKE MOŽE UĆI U POVIJEST: / Portugalac na pragu čudesnog rekorda, samo je jednom igraču to pošlo za rukom

Image
Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Hrvatska do sada niti jednom nije pobijedila Portugal

4.9.2020.
10:08
PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia
VOYO logo

Kapetan portugalske nogometne reprezentacije CristianoRonaldo mogao bi propustiti subotnju utakmicu protiv Hrvatske zbog infekcije prsta desne noge. Priopćio je to Portugalski nogometni savez dodavši da će izvijestiti o razvoju situacije nakon novog liječničkog pregleda.

"Ronaldo koji je jučer propustio trening sada je upitan za utakmicu s Hrvatskom", izvijestile su portugalske sportske novine A Bola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupski glasnogovornik Francisco Trigo de Abreu odbio je reći hoće li 35-godišnji napadač Juventusa zaigrati protiv Hrvatske u Portu.

Image

Portugal's forward Cristiano Ronaldo (C, bottom) celebrates with his teammates after scoring a goal during the UEFA Euro 2020 Group B qualification football match between Luxembourg and Portugal at the Josy Barthel Stadium in Luxembourg on November 17, 2019.,Image: 483360638, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zaigra li imat će priliku postići svoj 100. pogodak u reprezentativnom dresu i postati tek drugi igrač u povijesti s troznamenkastom brojkom golova za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini kojem je to za sada pošlo za rukom je iranski napadač Ali Daei, koji drži rekord sa 109 pogodaka za reprezentaciju.

Portugalac je sigurno svjestan tog rekorda i sve će napraviti da do umirovljenja izbije na vrh što bi se vrlo lako moglo dogoditi s obzirom na njegovu učinkovitost pred golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski nogometni doprvak Hrvatska i europski prvak i pobjednik Lige nacija u subotu će u Portu igrati šesti međusobni okršaj. Hrvatska do sada niti jednom nije pobijedila, a u dosadašnjih pet susreta upisala je remi, uz četiri poraza i 1-8 razliku pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo