RONALDOV UGOVOR ŽIVOTA, OVO JE SKANDALOZNA CIFRA: / Više će zaraditi na internetu nego od nogometa!

Image
Foto: AFP, FABRICE COFFRINI

Cristiano Ronaldo i Nike spremaju se na potpis dosad u povijesti neviđenog ugovora. Riječ je uistinu o skandalozno visokom iznosu, ugovor bi trebao vrijediti čak milijardu dolara!

17.2.2017.
19:07
AFP, FABRICE COFFRINI
VOYO logo

Taj novac Ronaldo će zaraditi samo od objava na društvenim mrežama. Objavljivanjem statusa na Facebooku, Twitteru, Instagramu, na kojemu ima preko 260 milijuna pratitelja Realova zvijezda zaradit će daleko više nego od igranja nogometa i ugovora koje je potpisao igrajući za Benficu, Manchester United i Real Madrid.

Lani zaradio 88 milijuna dolara

Prema Forbesu, od plaća i bonusa zaradio je 56 milijuna dolara prošle godine, još 32 od sponzorskih ugovora, ali sve će nadmašiti novi ugovor s Nikeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, svega toga ne bi bilo da nema Ronaldove briljantne nogometne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo prošle godine, izračunala je tvrtka Hookit, Ronaldo je Nikeu generirao zaradu od 500 milijuna dolara. Portugalac je prošle godine imao čak 1703 objave na društvenim mrežama, a na njih je reagiralo čak 2,25 milijardi ljudi.

Nikeov logo bio je vidljiv u 347 objava i na njih je reagiralo 477 milijuna ljudi. Jedan jedini post iz 2016. godine donio je Nikeu medijsku vrijednost od čak 5,8 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo