RONALDO POZIRAO NA ZLOGLASNOM MJESTU U BEOGRADU: / Malo kojem nogometašu se tu nisu odsjekle noge

Image
Foto: Profimedia

Navijači su mu prilikom svakog dodira s loptom zviždali i skandirali "Messi, Messi",

8.9.2019.
20:02
Profimedia
VOYO logo

U najzanimljivijem dvoboju subotnjeg programa kvalifikacija za EURO 2020 u Beogradu su nogometaši Portugala pobijedili Srbiju s 4-2.

Portugalci su bolje započeli dvoboj u kišnom Beogradu i poveli preko Williama Carvalha u 42. minuti nakon velike pogreške srpskog vratara Dmitrovića. U 58. minuti napadač Valencije Goncalo Guedes je iz solo-akcije povećao na 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 68. minuti Srbija je smanjila preko igrača Fiorentine NikoleMilenkovića, koji je zabio glavom nakon udarca s kuta, no u 80. minuti nakon dodavanja Silve zabio je CristianoRonaldo. U 85. minuti nakon protunapada je gol zabio Mitrović, ali je samo minutu kasnije uzvratio Bernardo Silva za konačnu potvrdu pobjede gostiju.

U društvu suigrača

Dan nakon utakmice na Instagramu je osvanula fotografija Ronalda i suigrača Diasa i Fernandesa u čuvenom tunelu stadiona Rajka Mitića, kojim nogometaši izlaze na travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj prolaz na Marakani dobio je naziv 'tunel strave i užasa', a često se uz njega dodaje opis zloglasni. Obično u njemu stoje naoružani policajci dok s tribina dopire huk pa se igračima nerijetko odsjeku noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo