VIDEO: / Raskošni tulum! Ronaldo za svoj 30 rođendan spiskao 400 000 eura

Najbolji nogometaš svijeta za 2014. godinu Cristiano Ronaldo je za proslavu svog 30 rođendana potrošio velikih 400 000 eura.

10.2.2015.
11:48
VOYO logo

Ima se, može se! Rečenica koja bi najbolje opisala Ronaldovu proslavu 30 rođendana na koju je ovaj sjajni portugalski nogometni umjetnik potrošio velikih 400 000 eura, doznaju španjolski mediji. Rođendanski tulum Ronalda izazvao je brojno negodovanje navijača Real Madrida, koji su na društvenim mrežama propisno iskritizirali Portugalca. Iz razloga, što je Ronaldo napravio rođendanski tulum i slavio nakon debakla Kraljevskog kluba protiv Atletico Madrida (4:0) na Vincente Calderonu proteklog vikenda, u derbiju 22. kola Primere. Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno je totalno poludio kada je vidio snimku raskalašenog Ronaldovog tuluma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz od Rojiblancosa očekivano je uzrujao gazdu kluba, a Ronaldo se odlučio propisno zabaviti. Jer ipak, ne slavi se 30 rođendan svaki dan. Kako bilo, Portugalac je ročkas slavio u restoranu La Finca u madridskom predgrađu Potuelo de Alarcon, gdje i živi većina zvijezda Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na raskošnom tulumu je 160 gostiju dobilo novac' crne boje koji je imitirao američki dolar, uz brojku 30 (za Ronaldov 30 rođendan), fotografiju tri Zlatne lopte koju je osvojio, i natpis rekordi donose uspjeh. Prilično orginalno, nema što! Uz navedeno, u restoranu su bili i postavljeni stolovi za poker i blackjack, a na repertoaru je bio i vatromet.

Gosti su pili šampanjac Cristal de Louis Roederer koji košta 160 eura, bijelo vino Rias Baixas 'Sanamaro 2012' (135 eura butelja) i crveno vino Ribera del Duero 'Vega Sicilia Unico' (235 eura butelja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je nekoliko navijača Reala i prosvjedovalo zbog proslave rođendana nakon visokog poraza uz transparent "Vaš smijeh, naša sramota".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo