RONALDO POLUDIO NA MODRIĆA: / Prijatelj i reprezentativni suigrač razotkrio i prokazao ljubomornog Portugalca

Image
Foto: AFP

'Očito da je bio ljut, zaslužio je Zlatnu loptu za sve što je učinio prošle sezone'

9.2.2019.
14:43
AFP
VOYO logo

Naravno da je Cristiano Ronaldo ljut što nije osvojio Zlatnu loptu France Footballa za 2018. godinu. To je sad potvrdio Bruno Eduardo Regufe Alves, prijatelj i reprezentativni suigrač CR7 koji igra za Parmu, prenosi "One Footbal". Jedan od najboljih nogometaša svijeta svake godine nastoji ponijeti ovu najsprestižniju individualnu nogometnu nagradu u svijetu.

Image
ŽIVOTNA DRAMA MAJKE CRISTIANA RONALDA: /

Portugalac je shrvan, mama mu se bori za život

Image
ŽIVOTNA DRAMA MAJKE CRISTIANA RONALDA: /

Portugalac je shrvan, mama mu se bori za život

Modrić prekinuo Ronaldovu i Messijevu dominaciju

Međutim, ovog je puta ta čast pripala je hrvatskom kapetanu i najboljem igraču Svjetskog prvenstva u Rusiji, Luki Modriću koji je tako prekinuo desetogodišnju dominaciju Ronalda i Messija u tom izboru. Svaki je u tom razdoblju osvojio Zlatnu loptu pet puta. Osim toga, Modrić je proglašen najboljim igračem svijeta u izboru FIFA-e, a uzeo je i nagradu najboljeg igrača Lige prvaka prošle sezone, te apsolutno izdominirao u nogometnoj 2018. godini...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito da je bio ljut, zaslužio je Zlatnu loptu za sve što je učinio prošle sezone. To ga je samo još više motiviralo. Za njega i klub je važno što je toliko motiviran, on želi osvajati trofeje. Želim mu puno sreće jer ga znam jako dugo. Znam otkuda je došao i koliko je problema imao u životu", kazao je Alves i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Inspiracija je svima u Portugalu i ponos cijeloga svijeta'

“Bio sam u U-21 reprezentaciji i on je došao u selekciju zato što je bio jak. Zajedno smo igrali velike reprezentativne turnire u dresu 11 godina za redom. Stvarno se dugo poznajemo, dobro ga poznajem kao igrača, ali on je uvijek zabavan, uvijek se smiješi, ali je i veliki profesionalac.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (L) and Real Madrid's Spanish defender Dani Carvajal leave the pitch at the end of the Spanish League football match between Real Madrid CF and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 6, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Želim mu sve najbolje. Inspiracija je svima u Portugalu i ponos cijeloga svijeta", rekao je Alves i dao do znanja da se slaže s onima koji govore da je Modrić dobio Zlatnu loptu samo zato da se prekine dominacija Ronalda i Messija u tom izboru, unatoč tome što je Modrić bio jedan od ključnih igrača u Realovom osvajanju treće uzastopne Lige prvaka, kao i najbolji igrač Hrvatske na putu do finala na Svjetskom prvenstvu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Juventusova zvijezda bijesna'

"Jedan od reprezentativnih kolega Cristiana Ronalda kaže da je Juventusova zvijezda bila bijesna zbog toga što je propustila osvojiti 'Ballon d'Or 2018. Ovaj 34-godišnjak je, kako se izvještavalo, bio toliko razočaran odlukom da nije ni nazočio ceremoniji, a njegov sunarodnjak Bruno Alves dao je uvid u ono što mu je tada prolazilo kroz glavu", stoji u pisanju "One Footbala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo