'Ronaldo? Ne bi jurio ni za kim, osim za Zidaneom!'

Većina igrača Dinama dosad je zvijezde Reala gledala samo na televiziji, a sad će igrati protiv njih.

12.9.2011.
10:04
VOYO logo

Jasno da će Cristiana Ronalda ganjati i tijekom utakmice da bi ga zaustavili, ali i kad sudac označi kraj utakmice da bi se domogli njegova dresa.

"Ja neću juriti ni za kim, ne patim za dresovima. Možda da igra Zidane... Ali, njegov dres dok je igrao u Realu već imam", rekao je kapetan Milan Badelj, jedan od rijetkih koji neće u potjeru za majicom Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jerko Leko skuplja dresove, u svojoj kolekciji već ima one Roberta Carlosa i Guttija.

"Imam više od 200 dresova, ali nije mi cilj uzeti nečiji posebno. Obično se zamijenimo s onima s kojima smo bili najviše u dvoboju ili s onima koji su nam najbliži kad dođe kraj utakmice", istaknuo je Leko, koji je dvaput igrao protiv Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tek sad postajemo svjesni tko nam dolazi. Više mislimo na to kako ćemo igrati, realovci su u formi, ali mi bismo trebali biti rasterećeni. Samo moramo igrati jako odgovorno, a ne kao u Splitu", kritičan je veznjak Dinama prema splitskom izdanju Modrih.

Dres Cristiana Ronalda želi jedan od najiskusnijih maksimirskih igrača, Portugalac Tonel. Pričalo se da su prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu reći da smo prijatelji, da se čujemo svaki dan, ali igrali smo zajedno u reprezentaciji i bili smo si dobri. Naravno da ću mu uzeti dres", zaključio je na kraju.

Vezani članci:

arti-201109100175006 arti-201109090533006 arti-201109081147006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo