NEGIRA SILOVANJE AMERIKANKE / Ronaldo našao krivca za svoje probleme: 'Hakeri su mi smjestili i plasirali lažne informacije u medije'

Image
Foto: AP Images

Njegov odvjetnik rekao je da su brojne odvjetničke firme ostale bez podataka te godine

11.10.2018.
10:08
AP Images
VOYO logo

Slučaj iz 2009. godine u kojem je ponajveća nogometna zvijezda današnjice Cristiano Ronaldo optužen za silovanje Kathryn Mayorge dobio je novi nastavak.

Nakon što je policija Las Vegasa objavila da su prikupili dovoljno dokaza protiv slavnog nogometaša te da će ga pozvati na ispitivanje Ronaldo je preko svog odvjetnika Petera Christiansena objavio da "odbacuje sve optužbe koje su protiv njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Portugalac je okrivio hakere koji su navodno 2015. godine došli do podataka vezanih za njegov slučaj te ih u potpunosti izmijenili i "prodali" medijima, piše britanski Sun. Njegov odvjetnik rekao je da su brojne odvjetničke firme ostale bez podataka te godine te da su isti "neodgovorno objavljeni".

Ronaldo smatra da se takvim lažnim podacima želi uništiti njegovu reputaciju koja je bazirana na "napornom radu i časti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno silovanje, kako tvrdi Mayorga, dogodilo se u Las Vegasu 2009. godine, točno na dan kad je Portugalac realizirao transfer iz Manchester Uniteda u Real Madrid. Mayorga je navodno od Ronalda dobila 375 tisuća eura za šutnju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo