Ronaldo najgori izvođač slobodnih udaraca u Europi!

Realova zvijezda Cristiano Ronaldo najgori je izvođač slobodnih udaraca u Europi prema statistici koju je objavio španjolski časopis El Pais.

21.3.2012.
18:30
VOYO logo

Naime, Portugalac je ove sezone izveo čak 37 slobodnjaka, a zabio nije nijednom. Puno bolji nije ni Lionel Messi, koji je iz 24 pokušaja zabio jedan gol. Najbolji je igrač Malage Cazorla, s četiri pogotka iz 21 pokušaja.

Španjolska ipak, bruji o podvizima Lea Messija. Ove je sezone Argentinac zabio 54 gola (u samo 45 utakmica!), što je već sad gol više nego cijele prošle sezone!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tri gola Granadi, Messi je dosad u prvenstvu zabio čak 34 gola (Ronaldo 32) i nadmašio je lanjski učinak, kad je 31 put tresao suparničke mreže u prvenstvu. Spomenimo da je u zadnjih sedam utakmica Messi zabio čak 17 golova, ove sezone u šest je navrata postizao barem tri gola na jednoj utakmici, a to mu je u Barceloni uspjelo ukupno 18 puta!

Dodamo li tim brojkama, koje je objavio El Mundo Deportivo, i podatak da je nedavno postao prvi igrač u povijesti Lige prvaka koji je zabio pet golova na jednoj utakmici, onda je posve jasno zašto i suigrači govore o Messiju s velikom dozom poštovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo