RONALDO JE SPREMAN ZA EURO: / Portugalci u generalnoj probi zabili sedam komada!

Image
Foto: AFP, PATRICIA DE MELO MOREIRA

Portugalska nogometna reprezentacija na impresivan je način odradila generalnu probu za nadolazeće Europsko prvenstvo u Francuskoj.

8.6.2016.
22:53
AFP, PATRICIA DE MELO MOREIRA
VOYO logo

Portugalci su na stadionu Luz u Lisabonu deklasirali Estoniju sa 7-0 i ostvarili najuvjerljiviju pobjedu od 2010. kada su na Svjetskom prvenstvu istim rezultatom slavili protiv Sjeverne Koreje. Napunili su se izabranici Fernanda Santosa na taj način samopouzdanjem uoči odlaska na Euro gdje će igrati u skupini F s Islandom, Austrijom i Mađarskom.

Ronaldo i Quaresma po dvaput

Mrežu nemotiviranih Estonaca u 36. je minuti načeo Cristiano Ronaldo, a do poluvremena je vodstvo Portugala naraslo na 3-0. Strijelci su bili Ricardo Quaresma i još jednom Ronaldo koji je na poluvremenu ostao u svlačionici. Trostruki osvajač Zlatne lopte sada na kontu ima 58 golova u dresu reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/055daa91879f9f15672482bde29c9fc1/

Unatoč brojnim izmjenama, tempo u nastavku utakmice nije pao, pa su Portugalci do kraja došli do 'sedmice'. Quaresma je još jednom bio strijelac, a zabili su i Danilo Pereira, Eder i Estonac Karol Mets koji je pospremio loptu u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo