TEŽAK GUBITAK ZA PORTUGALCA / Ronaldo je neutješan: Emotivno se oprostio od bliske osobe, iznenada je preminula

Image
Foto: Profimedia

"Dođe vrijeme kad sve padne u drugi plan, pa tako i nogomet. Prošli nas je tjedan, neočekivano, napustila draga Soraia (36), prekrasna majka i jedna od najboljih prijateljica koje mi je život podario", napisao je Ronaldo

4.10.2021.
21:11
Profimedia
VOYO logo

Teški dani su iza Cristiana Ronalda (36). Portugalski napadač morao se iznenada oprostiti od jedne od svojih najboljih prijateljica koja je, nažalost, prerano preminula zbog komplikacija nakon infekcije.

"Dođe vrijeme kad sve padne u drugi plan, pa tako i nogomet. Prošli nas je tjedan, neočekivano, napustila draga Soraia (34), prekrasna majka i jedna od najboljih prijateljica koje mi je život podario", napisao je Ronaldo u emotivnoj objavi na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OGLASILA SE LEGENDA /

Mijatović žestoko raspalio po Modriću i ekipi: 'Nedopustivo, bio je to potpuni kaos'

Image
OGLASILA SE LEGENDA /

Mijatović žestoko raspalio po Modriću i ekipi: 'Nedopustivo, bio je to potpuni kaos'

Umrla je žena njegovog najboljeg prijatelja

"Ništa ne može umanjiti bol mog brata Josea Semeda (36) i njegove obitelji. I danas smo zajedno, kao i uvijek, a moramo se susresti s ovim strašnim trenutkom. Počivaj u miru prijateljice, nikad te nećemo zaboraviti", dodao je Portugalac.

Soraia je bila žena Ronaldovog najboljeg prijatelja. Nogometaši su se sprijateljili još kao klinci, dok su obojica igrala u Sportingovoj nogometnoj akademiji. Od tada ih veže čvrsto i iskreno prijateljstvo. Semedo je trenutno igrač portugalskog kluba Vitorie Setubal, a više puta tijekom svoje karijere je naglašavao koliko mu Ronaldo znači i koliko mu je pomogao u životu, piše britanski magazin The Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je Semedu spasio život

"Sve dugujem Ronaldu. Da ga nije bilo, izbacili bi me iz akademije i vratio bih se u problematično susjedstvo u kojem sam živio. Moji prijatelji iz djetinjstva su danas narkomani ili u zatvoru, a ja svoju karijeru, djecu i prekrasan život dugujem Ronaldu", ispričao je Semedo jednom prilikom, a Ronaldo mu je još jednom, u najtežim životnim trenucima pokazao koliko mu je dobar prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo