Nagrada The Best / Ronaldo i Messi pokušali opravdati izostanak s dodjele nagrada, izgovori su im 'mlaki'

Image
Foto: AP Images

'Žao nam je zbog toga, no taj događaj nam se nije uklapao u raspored', rekao je Juventusov trener Massimiliano Allegri

26.9.2018.
15:05
AP Images
VOYO logo

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, dvojac koji je godinama dominirao izborima za najboljeg igrača svijeta nije se pojavio na ovogodišnjoj dodjeli. Nagovijestilo je to da će nagradu osvojiti Luka Modrić, a izostanci dvojice zvijezda donekle su opravdani tek sad.

Juventus je dan nakon dodjele nagrada ponovo opravdavao izostanak 34-godišnjeg napadača s dodjele priznanja. "Ronaldo i ja nismo mogli doći jer je bilo malo vremena do naše iduće utakmice. Žao nam je zbog toga, no taj događaj nam se nije uklapao u raspored", rekao je Juventusov trener Massimiliano Allegri na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je uoči dodjele nagrada bila rekla i glasnogovornica Juventusa. Crno-bijeli su igrali u nedjelju, a danas imaju novu prvenstvenu utakmicu.

Danas igra i Real Madrid na teškom gostovanju kod Seville, no svi njegovi nominirani igrači na čelu s Modrićem prisustvovali su gala večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lionel Messi je u izboru za najboljeg igrača svijeta dobio 9,8 posto glasova, čime je zauzeo peto mjesto. To je izazvalo nezadovoljstvo Barcelone čiji je trener Ernesto Valverde u utorak rekao kako je on najbolji na svijetu te je opravdao njegov izostanak.

To je učinio i jedan od direktora kluba rekavši kako je Messi ostao u Barceloni zbog "obiteljskog problema", no da ako netko ne poštuje nagradu FIFA-e onda je to on zato što Messi nije izabran za najboljeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo