RONALDO I EKIPA PREKO NOĆI OSTAJU BEZ TRENERA? / Juventus planira otpustiti Sarrija. Procurila imena nasljednika, u igri je i Zidane

Image
Foto: Profimedia

Ugledni talijanski novinar Tancredi Palmeri tvrdi da Juventus već sada razmišlja o promjeni trenera

6.8.2020.
13:35
Profimedia
VOYO logo

Naslov prvaka Italije ove sezone osvojili su na mišiće, uz jako puno muke i oscilacija uz osrednju igru, ali glavni cilj Juventusa nije Scudetto već Liga prvaka. Juventus silno želi vratiti pehar Lige prvaka u svoj grad, a trenutno su vrlo nepovoljnoj situaciji.

Naime, u prvoj utakmici osmine finala porazio ih je Lyon s 1:0, a u slučaju da u petak ne preokrenu situaciju i ne plasiraju se u četvrtzavršnicu, trener Maurizio Sarri dobit će otkaz. Otkaz mu prijeti čak i ako ispadne iz četvrtfinala, a tamo bi pak Juventus mogao naletjeti na Manchester City ili Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

November 23, 2019, Bergamo, Italy: maurizio sarri (juventus)during Atalanta vs Juventus, Italian Soccer Serie A Men Championship in Bergamo, Italy, November 23 2019 - LPS/Francesco Scaccianoce, Image: 484444145, License: Rights-managed, Restrictions: * Italy Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Francesco Scaccianoce / Zuma Press / Profimedia

Procurio popis

Ugledni talijanski novinar Tancredi Palmeri tvrdi da Juventus već sada razmišlja o promjeni trenera te da je stupio u kontakt s brojnim slavnim trenerima diljem Europe. već kontaktirao nekoliko trenera širom Europe. Otkrivaju Talijani kako je Juventusova najveća želja Zinedine Zidane te da su njemu čak i poslali ponudu, ali je ovaj za sada odbio jer je zadovoljan u Realu.

Osim Zidanea, Juventus još želi trenera Lazija, Simonea Inzaghija, Atalantinog čudotvora Gian Piera Gasperinija, te Mauricija Pochettina i Luciana Spalettija, koji su bez posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarri, realno, nije ispunio očekivanja klupskih čelnika. Juventus je osvojio naslov samo s bodom prednosti pred Interom, igraju neuvjerljivo i ostaje dojam da se više provlače nego pobjeđuju u utakmicama, a to je, dakako, neprihvatljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo