RONALDO DONIO NEPOVRATNU ODLUKU O ODLASKU IZ REALA: / U Madridu je zavladao apsolutni - šok

Image
Foto: AFP/Screenshot:'Record'

'Ronaldo napušta Real Madrid zbog nedostatka priznanja njegova statusa od šefa Reala Florentina Pereza'

7.6.2018.
11:19
AFP/Screenshot:'Record'
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo, donio je "nepovratnu" odluku da napusti Real Madrid, piše u četvrtak portugalski dnevnik "Record" u tekstu koji je odjeknuo europskim i svjetskim medijima.

ZARADIO VIŠE OD MESSIJA I RONALDA ZAJEDNO: Objavljen Forbesov popis najbogatijih sportaša, na listi nema niti jedne sportašice

Razlog za ovakvu Ronaldovu odluku je, kako piše "Record", neispunjeno obećanje predsjednika kluba Florentina Pereza da će ga nagraditi za uspjehe povećanjem plaće. To su portugalski novinari objasnili riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija, Francuska i Engleska

"Ronaldo napušta Real Madrid, ali ne zbog novca, već zbog nedostatka priznanja njegova statusa od šefa Reala Florentina Pereza, a kao moguće destinacije spominju se Italija, Francuska i Engleska".

Image

Real Madrid President, Florentino Perez attends the funeral of French football legend Raymond Kopa on March 8, 2017 at the Saint-Maurice cathedral of Angers, western France. Kopa, winner of three European Cups with Real Madrid (1957, 1958, 1959) and laureate of the best player of the year award in 1958, died on March 3, 2017 at the age of 85. / AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD

Ranije su već španjolski mediji pisali kako Portugalac traži plaću od čak 75 milijuna eura godišnje i šestogodišnji ugovor zahvaljujući kojem bi završio karijeru u Madridu u 40. godini, kako bi upravo on bio najplaćeniji nogometaš svijeta, zato što je u ovom trenutku iza Neymara i Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi značilo da bi sa 20 milijuna većom plaćom bio najbolje plaćeni nogometaš na svijetu, ispred spomenutog Messija, koji u Barceloni zarađuje 55 milijuna, i Neymara koji u PSG-u dobiva 38 milijuna eura.

'Oni koji žele najboljega na svijetu, imaju zeleno svjetlo da krenu po njega'

Ronaldo je odmah nakon što je Real treći put zaredom osvojio Ligu prvaka izjavio da mu je "bilo lijepo u kraljevskom klubu" što je izazvalo interes PSG-a i Manchester Uniteda, ali i zabrinulo čelnike kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Record" članak o Ronaldu završava rečenicom:

"U ovom je trenutku odluka neizbježna i nepovratna: Ronaldo će napustiti Real. Dražba je otvorena. Oni koji žele najboljega na svijetu, imaju zeleno svjetlo da krenu po njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo