'Ovaj Ronaldinhov gol je najljepši koji sam vidio!'

Legendarni talijanski umirovljeni sudac Pierluigi Collina izjavio je da je gol koji je brazilski as Ronaldinho u četvrtfinalu Lige prvaka zabio na Stamford Bridgeu u proljeće 2005.

20.4.2012.
8:27
VOYO logo

Utakmicu je Barcelona izgubila 4:2 i time ispala iz natjecanja u prvoj sezoni stolovanja Josea Mourinha u londonskom klubu.

Utakmicu je svejedno dvama golovima obilježio sjajni Brazilac, koji je tada igrao najbolji nogomet u karijeri. Na 3:2 smanjio je zabivši Peteru Čechu fantastičnim udarcem vanjskim dijelom desnog stopala s mjesta, malo izvan 16-erca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa me u nogometu nije impresioniralo kao taj gol. Bio je to šut kojeg nitko nije očekivao. Ronaldinho je cijeli nogometni svijet ostavio u šoku", rekao je Talijan, koji je također izdvojio stadion argentinskih Boca Juniorsa kao mjesto na kojem nikad nije sudio a želio je:

"Imao sam sreće suditi na mnogo velikih svjetskih stadiona. Nikad, međutim, nisam sudio na La Bomboñeri. Gledao sam neke utakmice Boca Juniorsa i mogu samo reći da je atmosfera na tom stadionu vrlo intenzivna. To je jedini stadion na kojem bih želio da sam mogao suditi", zaključio je legendarni Talijan u razgovoru za Uefa.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo