RONALDINHO PROTIV MESSIJA: / Argentinac mu neće ovo lako oprostiti: 'Teško je reći da je ispred njih trojice'

Image
Foto: AFP

Čuveni Brazilac nije sklon ulaziti u ovakve debate

13.12.2019.
11:54
AFP
VOYO logo

Nakon niza istaknutih legendi, stručnjaka i nogometaša svoje mišljenje o tome tko je najbolji u povijesti da je i čuveni brazilski čarobnjak Ronaldinho. Upitan je je li LionelMessi broj jedan nakon što je osvojio šestu Zlatnu loptu. Iako su mnogi složni u toj ocjeni, bivša zvijezda Barcelone i nekadašnji Messijev suigrač ne slaže se s tim.

"Drago mi je zbog Lea. On je moj prijatelj još iz vremena Barcelone. Međutim, ne volim te usporedbe i debate oko toga tko je najveći svih vremena. Teško je reći pored Maradone, Pelea, Ronalda... Ne mogu reći da je Messi najveći svih vremena, ali je zato najveći u svojoj eri", poručio je Ronaldindo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi celebrate after scoring during the Spanish league football match between FC Barcelona and RC Celta de Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona on November 9, 2019., Image: 481999794, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Josep LAGO / AFP / Profimedia

Čuveni Brazilac također je u vrhu kada su u pitanju najbolji nogometaši u povijesti. U svoje vrijeme bio je najbolji i najatraktivniji nogometaš, ali život izvan terena koštao ga je još veće karijere. Osvojio je sve što je mogao na klupskom i individualnom planu, a za razliku od Messija i Cristiana Ronalda on se okitio i naslovom svjetskog prvaka 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo