OPASNA IZJAVA / Sin proslavljenog Vatrenog: 'Slavio bih da sam zabio Dinamu, iako bi mi bilo malo žao nakon. Trenutno navijam samo za sebe i svoj klub'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Roko Šimić u mix zoni

12.10.2022.
9:12
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Ponikao je u Dinamu, mladi je hrvatski reprezentativac, a sinoć je na Maksimiru u drugom dijelu ušao u igru za RB Salzburg. Roko Šimić, sin proslavljenog Vatrenog, brončanog Darija Šimića, sinoć je u mix zoni bio u fokusu brojnih novinara.

Image
MA ŠTO KAŽU /

Pogledajte što austrijski mediji pišu nakon teške utakmice Dinama i Salzburga u Zagrebu: 'Bili su u mišjoj rupi'

Image
MA ŠTO KAŽU /

Pogledajte što austrijski mediji pišu nakon teške utakmice Dinama i Salzburga u Zagrebu: 'Bili su u mišjoj rupi'

Igrao tek nekoliko minuta, ali bio je u prilici

Nije puno igrao, tek nekoliko minuta, ali imao je priliku zabiti u kontri, ali nije pucao, pa je utakmica četvrtog kola između njegovog matičnog i aktualnog kluba završila bez pobjednika. Bod je, tako, uzela svaka momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roko je sretan što je upisao nastup u Ligi prvaka na stadionu na kojem je debitirao za Lokomotivu.

"Treba ostati pozitivan, vjerujem da ću dobiti svoju priliku", kazat će Roko Šimić. Naravno, novinare je zanimalo što bi se dogodilo da je u onoj spomenutoj prilici zabio? Možda bi vas odgovor mogao iznenaditi. Ili ne bi... Kako bilo, zanimljiv je...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želim svu sreću Dinamu i Milanu'

"Slavio bih, bio bih sretan zbog sebe, ali nakon utakmice bi mi vjerojatno bilo malo žao zbog Dinama, to je tako... Sve je otvoreno, navijao sam inače za sve iz ove grupe osim Chelseaja, ali sad trenutno navijam samo za sebe i svoj klub. Htio bih da prođemo grupu, da stvorim i ja u svojoj karijeri neke rezultate kao što je moj tata u svojoj. Želim svu sreću Dinamu i Milanu, a Chelseaju baš i ne", nasmijao se Šimić, inače rođen u Milanu dok mu je otac igrao za taj klub.

Roko Šimić je u ljeto prošle godine prešao u Salzburg uz odštetu od 4 milijuna eura i tako postao najskuplji igrač u povijesti Lokomotive. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi Dinama i RB Salzburga

Nogometaši Dinama i Red Bull Salzburga odigrali su na maksimirskom stadionu, u 4. kolu skupine E Lige prvaka, utakmicu bez pobjednika 1-1 (1-1).

Oba pogotka postignuta su u prvom poluvremenu. Gosti su poveli u 12. minuti, a s 15 metara iskosa precizan je bio Nicolas Seiwald. Dinamo je rezultatski minus izbrisao krajem prvog poluvremena, a u 42. minuti strijelac je bio Robert Ljubičić. Unatoč tome što su oba sastava imala dosta prilika u drugom dijelu, rezultat se nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo