BRAVO, MAJSTORE / Evo što je rekao čudesni Hrvat nakon što je uveo svoj klub u finale Lige prvaka: 'Nisam ovo očekivao. Finale? Tu je da se pobijedi...'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Roko Šimić je bio prvo ime svog RB Salzburga u pobjedi nad Atletico Madridom u polufinalu Lige prvaka mladih

22.4.2022.
22:38
Profimedia
VOYO logo

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac Roko Šimić bio je junak RB Salzburga koji će igrati u finalu ovosezonske Lige prvaka mladih.

Image
SHOW HRVATSKOG ČUDA /

Roko Šimić je nezaustavljiv, s dva gola i krasnom asistencijom odveo svoj klub u finale Lige prvaka. Pogledajte njegove majstorije

Na završnom turniru u Nyonu igrači RB Salzburga pobijedili su madridski Atletico čak 5-0, a podsjetimo kako je španjolska momčad, tijekom ovogodišnjeg natjecanja, bila bolja od hrvatskog prvaka Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimić je bio nezaustavljiv za Madriđane pa je u 15. minuti doveo svoju momčad u vodstvo, dok je u 28. realizirao jedanaesterac za 2-0. Sve je začinio asistencijom petom za Kamerija koji je u 44. minuti pogodio za 3-0.

"Nisam očekivao nešto poput ovoga, svi su danas igrali jako dobro. Zbog toga smo pobijedili 5-0, i to ne samo zbog mene. Zahvaljujući suigračima zabio sam dva gola, što mi je sve olakšalo. Naravno, svi žele osvojiti Ligu prvaka mladih. Finale je tu da se pobijedi u njemu, a ne izgubi. Nadam se da ćemo u ponedjeljak biti spremni dati sve od sebe", rekao je Šimić nakon susreta za službenu stranicu svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

U finalu će RB Salzburg igrati protiv Benfice koja je nakon jedanaesteraca svladala Juventus s ukupnih 6-5.

Finalne je na rasporedu u ponedjeljak 25. travnja, s početkom u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo