ROG MAJSTORIJOM RASPAMETIO FANOVE: / Hrvat uništio dvojicu igrača, ponizio i vratara i hladno asistirao za gol

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Hrvatski reprezentativac Marko Rog vinovnik je sjajne bravure koja je bila viđena u jučerašnjem susretu osmine finala talijanskog kupa na San Paolu između Napolija i drugoligaša Spezije (3-1).

11.1.2017.
8:27
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Hrvatski veznjak pokazao je zašto trener Napolija Maurizi Sarri griješi što mu ne daje minute u dresu ovog slavnog kluba. Od kad je proteklog ljeta prešao iz Dinama u Napoli za ukupno 18 milijuna s bonusima, Rog se i nije baš naigrao.

FANTASTIČNA BRAVURA MARKA ROGA ZA POGODAK: Napoli preko drugoligaša do četvrtfinala talijanskog kupa

Uglavnom je sjedio na klupi ili čak na tribinama. U brojkama to izgleda ovako. Rog je u dosadašnjem dijelu sezone za Napoli odigrao samo 124 minute (94 minute u talijanskom kupu, 10 minuta u Serie A). Puno premalo za igrača takvog kalibra koji je u Napoli doveden kako bi u budućnosti nosio momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No jučer protiv Spezije igrao je za Napoli od prve minute i sjajno asisitirao za 3-1. Rog je majstorski prebacio svog čuvara na desnoj strani, probio se između dvojice obrambenih igrača Spezije po desnoj strani, prebacio i vratara te na drugoj stativi idealno poslužio Gabbiadinija kojem nije bilo teško ugurati loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo