Vatreni zavrsio na klupi, a trener objasnio zasto ne igra!

Neuvjerljive igre tijekom cijele sezone gurnule su hrvatskog nogometasa Dejana Lovrena na klupu u subotnjem dvoboju njegova Liverpoola protiv Stokea. Redsi su u utakmici 13.

1.12.2014.
9:49
VOYO logo

Nije, medutim, Lovren jedini zavrsio na klupi. Drustvo mu je pravio legendarni klupski kapetan Steven Gerrard i to bas na 16. godisnjicu svoga prvog nastupa za Liverpool, a bez mjesta u prvom sastavu su ostali i Alberto Moreno, Adam Lallana, Lazar Markovic i Emre Can, sve redom igraci koji su u ljetnom prijelaznom roku stigli na Anfield. Je li na taj nacin menadzer Brendan Rodgers priznao da je lose kupovao tijekom ljeta?

"Kupili smo vecinom mlade igrace. Oni su nasa dugotrajna rjesenja, a za utakmicu protiv Stokea sam trebao iskusne igrace. U ovom nam je trenutku rezultat primaran, a moramo i unaprijediti igru, te vratiti samopouzdanje u momcad", objasnio je engleskim medijima Rodgers cija se argumentacija tesko mogla odnositi na Lovrena buduci da s 25 godina hrvatski branic sigurno nije neiskusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/HgCTZdnzkAc

Lovren je dosao u Liverpool nakon odlicne sezone u Southamptonu, ali u dresu Redsa se dosad nije najbolje snasao. Zbog niza pogresaka se nasao na udaru mnogih strucnih komentatora, ali treba reci da je prosli tjedan dobio i podrsku legendarnog Liverpoolovog stopera Garyja Gillespieja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lovren mi se poprilicno svida. Prolazi kroz tesko razdoblje, ali mislim da ce ispasti dobar", istaknuo je Gillespie za BBC Radio 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo