ROBBENOVE SUZE OBIŠE SU SVIJET: / Legendarni Nizozemac nakon sjajne utakmice rasplakao se pred kamerama

U zalasku karijere odlučio se vratiti u klub u kojem je započeo svoju nogometnu priču

9.5.2021.
15:58
VOYO logo

Daleko od svjetala objektiva i reflektora legendarni Nizozemac Arjen Robben još uvijek aktivno igra nogomet. Sa 37 godina na leđima odlučio se vratiti u svoj nekadašnji klub Groningen, s kojim je danas upisao pobjedu 4:0 protiv Emmena.

Robben je upisao dvije asistencije na utakmici, igrao je sjajno, a sve to nakon što se šest mjeseci oporavljao od ozljede. Nizozemski krilni napadač vrlo je emotivno doživio ovu utakmicu te se u intervjuu nakon utakmice rasplakao pred kamerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošao sam kroz dosta toga. Ovo je ono što sam želio. Želim pomoći klubu, želim igrati. Bit ću sretan ako u tome uspijem. Bio je ovo dug i težak put za mene, ali sam se nastavio boriti. Nagrada kad-tad mora doći", rekao je kroz suze Robben.

Image
Image

EMMEN, Stadium Oude Meerdijk, 09-05-2021 , season 2020 / 2021 , Dutch Eredivisie. Final result 0-4, FC Groningen player Arjen Robben emotional after the match Emmen - Groningen,Image: 610056160, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Istinska legenda

Njegova karijera bila je fantastična, prošao je velike klubove poput PSV-a, Chelseaja, Real Madrida, a najviše ga pamtimo po nastupima u Bayernu s kojim je osvojio sve što je osvojiti mogao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zalasku karijere odlučio se vratiti u klub u kojem je započeo svoju karijeru. Ugovor mu istječe ovog ljeta, no teško da ga klub neće zadržati makar na nekoj poziciji izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo