Rijetko poznate cinjenice o novoj zvijezdi Manchester Uniteda

Posljednji dan nogometnog prijelaznog roka u Engleskoj pripao je Manchester Unitedu koji je iz Monaca na posudbu doveo sjajnog kolumbijskog golgetera Radamela Falcaa.

3.9.2014.
7:48
VOYO logo

Engleski dnevnik Daily Mail donosi tekst u kojem navodi cinjenice koje su poznate malom broju ljudi, a koje bi mogle biti zanimljive nogometnim zaljubljenicima.

Jedna od njih je ona da je danas 28-godisnji napadac dobio ime po brazilskom veznjaku Paulu Robertu Falcauu, zvijezdi Svjetskog prvenstva 1982. godine. Karijeru je zapoceo u kolumbijskom drugoligasu Lanceros Boyaci za kojeg je debitirao 1999. godine kao 13-godisnjak. Otac popularnog nogometasa Radamel Garcia bio je takoder profesionalni nogometas koji je igrao kao branic u kolumbijskoj prvoj ligi osamdesetih godina proslog stoljeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivsi igrac Porta, Atletico Madrida i Monaca veliki je vjernik i predani krscanin koji je cak i svoju suprugu upoznao u crkvi u Buenos Airesu u doba dok je igrao za River Plate. Njegova je supruga inace argentinska pjevacica Lorelei Taron, a par zajednicki ima jednogodisnju kcer Dominique Garciju. Falcao cak ima i svoju kompjutorsku igricu pod imenom 'Falcao vs Aliens' (Falcao protiv izvanzemaljaca) u kojem spasava igru od sporta gladnih uljeza.

//www.youtube.com/embed/YDfjYoW4Bvk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo