ILIJA LONČAREVIĆ / 'Derbi je trebao biti drugačiji'

Image
Foto: Sportnet

Ilija Lončarević prokomentirao je utakmicu Hajduk - Dinamo za Net.hr u 'Svijetu plavih'

1.5.2023.
18:50
Sportnet
VOYO logo

Bivši trener Dinama Ilija Lončarević za Net.hr je u Svijetu plavih prokomentirao jučerašnji vječni derbi Hajduka i Dinama na Poljudu (0-0).

Nogometaši zagrebačkog Dinama osigurali su svoj 24. naslov prvaka Hrvatske, a šesti zaredom remijem. Nije to bila neka posebno dobra utakmica s puno prilika i šansi, ali Ilija Lončarević rekao je kako se rijetko kad vidi toliko korektna utakmica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŽELJKO KOPIĆ /

'Za opasniji Hajduka bio je potreban veći učinak Marka Livaje'

Image
ŽELJKO KOPIĆ /

'Za opasniji Hajduka bio je potreban veći učinak Marka Livaje'

"Rijetko kad se dogodi tako fer i korektna utakmica bez žutog kartona, bez faula itd. No, isto tako, rijetko se vidi jedna utakmica bez udaraca na gol, tj bez prilika", rekao je Ilija Lončarević. Njegov komentar za Net.hr prenosimo u cjelosti:

"Teško mi je išta reći o derbiju jer je moguće da on bude baš takav kakav je bio, bez puno šansi, ovog puta bez skoro iti jedne, bez puno udaraca itd. Po meni, ovaj derbi ipak je trebao biti drugačiji, s obzirom da i jedna i druga momčad su ipak bile neopterećene rezultatom", govori u uvodu Ilija Lončarević i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak, ta moja nadanja su bila uzaludna kao i svih drugih, jer ipak su na kraju bili opterećeni rezultatom i, na neki način, uskratili pun Poljud, kao i ljubitelje nogometa ispred malih ekrana, da vide malo nešto drugo od nogometa što te dvije momčadi mogu pružiti, odnosno da vide jednu pravu i zanimljivu utakmicu s više šansi. Sve drugo je bilo u redu, dapače… Rijetko kad se dogodi tako fer i korektna utakmica bez žutog kartona, bez faula itd. No, isto tako, rijetko se vidi jedna utakmica bez udaraca na gol, tj bez prilika", kazao je Ilija Lončarević i nastavio:

"Neki veliki komentar nemam dati osim nekim zadovoljstvom prvim dijelom, gdje se moglo vidjeti dobrih nogometnih stvari, od igrača Dinama ali i Hajduka, no nije išlo do kraja, nije došlo do gola, šuta na gol i sve se nekako svelo na sredinu terena i odigravanja na sredini terena gdje je Dinamo bio uspješniji, ali ništa više od toga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za kraj je popularni Ilija naglasio:

"Marko Livaja ima priliku riješiti utakmicu asistencijom ili golom ili nema. Nije Marko Livaja ništa posebno 'zaslužan' za takav razvoj situacije koji se jučer dogodio. I drugi su zaslužni u momčadi Hajduka. Na koncu, zaslužna je i dobra igra Dinamove obrane. S te strane, tu mu se nema što puno reći. On je često igrao na strani gdje je bio Ristovski, a on je odigrao odličnu utakmicu. Livaju se tu nema što kriviti. Ponavljam, zadnja linija Dinama je odigrala jako dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo