SVIJET PLAVIH / Ilija Lončarević: 'Moja nadanja su bila uzaludna jer Dinamo i Hajduk su ipak bili opterećeni rezultatom, ali vidjeli smo i nešto što se rijetko kad dogodi u našem derbiju'

Image
Foto: Pixsell

Ilija Lončarević za Net.hr komentira u Svijetu plavih derbi Hajduk - Dinamo

1.5.2023.
18:31
Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Dinama jučer su na Poljudu osigurali svoj 24. naslov prvaka Hrvatske, a šesti zaredom odigravši 0-0 s Hajdukom u susretu 32. kola HNL-a.

Image
KOPIĆ PIŠE ZA NET.HR /

'Dinamo je napravio ono po što je došao na Poljud, a za opasniji Hajduk bio je potreban veći učinak Livaje'

Image
KOPIĆ PIŠE ZA NET.HR /

'Dinamo je napravio ono po što je došao na Poljud, a za opasniji Hajduk bio je potreban veći učinak Livaje'

U Svijetu plavih vječni hrvatski debi za Net.hr komentira Ilija Lončarević, bivši trener Dinama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško mi je išta reći o derbiju jer je moguće da on bude baš takav kakav je bio, bez puno šansi, ovog puta bez skoro iti jedne, bez puno udaraca itd. Po meni, ovaj derbi ipak je trebao biti drugačiji, s obzirom da i jedna i druga momčad su ipak bile neopterećene rezultatom", govori nam u uvodu Ilija Lončarević i dodaje:

"Ipak, ta moja nadanja su bila uzaludna kao i svih drugih, jer ipak su na kraju bili opterećeni rezultatom i, na neki način, uskratili pun Poljud, kao i ljubitelje nogometa ispred malih ekrana, da vide malo nešto drugo od nogometa što te dvije momčadi mogu pružiti, odnosno da vide jednu pravu i zanimljivu utakmicu s više šansi. Sve drugo je bilo u redu, dapače... Rijetko kad se dogodi tako fer i korektna utakmica bez žutog kartona, bez faula itd. No, isto tako, rijetko se vidi jedna utakmica bez udaraca na gol, tj bez prilika", kazao nam je Ilija Lončarević i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki veliki komentar nemam dati osim nekim zadovoljstvom prvim dijelom, gdje se moglo vidjeti dobrih nogometnih stvari, od igrača Dinama ali i Hajduka, no nije išlo do kraja, nije došlo do gola, šuta na gol i sve se nekako svelo na sredinu terena i odigravanja na sredini terena gdje je Dinamo bio uspješniji, ali ništa više od toga."

I za kraj nam je popularni Ilija naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marko Livaja ima priliku riješiti utakmicu asistencijom ili golom ili nema. Nije Marko Livaja ništa posebno 'zaslužan' za takav razvoj situacije koji se jučer dogodio. I drugi su zaslužni u momčadi Hajduka. Na koncu, zaslužna je i dobra igra Dinamove obrane. S te strane, tu mu se nema što puno reći. On je često igrao na strani gdje je bio Ristovski, a on je odigrao odličnu utakmicu. Livaju se tu nema što kriviti. Ponavljam, zadnja linija Dinama je odigrala jako dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo