TKO BI REKAO / Rijetki se treneri nađu u ovoj situaciji. Bjelica na pressici progovorio o svojim 'brigama': 'Imam problem koga staviti...'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica se našao u situaciji u kojoj se treneri vrlo rijetko nalaze

23.9.2021.
18:26
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Osijek ove subote gostuje kod neugodnog Šibenika u utakmici desetog kola Prve HNL, a susret je na medijskoj konferenciji najavio trener Osijeka, Nenad Bjelica.

Bjelica se našao u situaciji u kojoj se treneri vrlo rijetko nalaze, naime, na raspolaganju ima 25 igrača, nitko nije ozlijeđen i svi su spremni za utakmicu sa Šibenikom. Trener sada ima slatke brige i mora odabrati koga će voditi sa sobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam stvarno luksuz izbora, čak i problem koga staviti među 20 koji će biti u kadru, ali to su slatke brige. Jako sam sretan zbog te zadnje pobjede i kako je momčad radila. Raspoloženje u momčadi je odlično i spremni dočekujemo utakmicu protiv Šibenika", rekao je Bjelica.

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

'Jakoliš i Marin igraju jako dobro'

Osijek je trenutno drugi na ljestvici sa 17 bodova, prva je Rijeka s bodom više i utakmicom manje, a treći je Dinamo s bodom manje, ali ujedno i dvije utakmice manje. Šibenik je pak na sedmom mjestu s 10 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šibenik je pobijedio zadnje tri utakmice na domaćem terenu, neke i dosta uvjerljivo. Poštujemo ga, ima spoj iskustva i mladosti, neke igrače koji posljednjih sezona možda nisu bili na pravoj razini, ali sada igraju jako dobro, poput Jakoliša i Marina. Tu je i iskusni Bačelić-Grgić koji svojom kvalitetom diktira ritam utakmice. Šibenik je nezgodan i dobro posložen, no uvijek gledamo najviše sebe, da naša momčad bude na najboljoj razini i to očekujem od svojih igrača", zaključio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo