Rijeka u samo devet minuta prosula sve što je imala

Iako su nogometaši Rijeke u 33. kolu hrvatske lige već nakon prvog dijela imali prednost od 2:0 protiv Splita na Parku mladeži, uspjeli su sve prokockati u nastavku. Ostalo je 2:2.

27.4.2014.
20:53
VOYO logo

Rijeka je odmah na startu krenula goropadno. Prva prilika stigla je u 9. minuti, Krstanović je pronašao Jugovića, ali njegov udarac zaustavio je domaći vratar. 11. minuti poslije gosti vode! Ubačaj s desne strane sletio je na glavu Krstanovića, a visoki napadač Rijeke takve šanse ne propušta.

Gosti su do novog pogotka došli u 34. minuti. Kvržić je gurnuo Kramarića u sjajnu šansu, a ovaj oči u oči s vratarem Zagorcem demonstrira sav raskoš svog talenta. Split je uspio zaprijetiti tek dvije minute prije kraja poluvremena kada je Roce ostao sam na sedam-metara i opalio glavom, no vratar Vargić je bio spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku nastavka Split se vraća. U 51. minuti Kvesić je pronašao Ercega koji s ruba šesnaesterca prekrasno pogađa mrežu gostiju. Novi problemi za Rijeku stigli su nakon samo šest minuta. Mitrović je srušio Matu Bilića i zaradio drugi žuti karton. Rijeka s deset igrača nije dugo izdržala. U 60. minuti Ibriks pronalazi Bilića koji rutinski zabija za 2:2.

Do kraja utakmice Splićani su imali nekoliko prilika za pobjedu, no nisu uspjeli zabiti. Rijeka je tako, umjesto da pobjegne Hajduku na sedam bodova prednosti i potvrdi drugo mjesto, poklonila Splićanima novu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo