Riječani usred Zagreba 'natamburali' Dragovoljce

Rijeka je u prvoj utakmici 25. kola Prve HNL na gostovanju u Sigetu pobijedila Hrvatski dragovoljac sa 2:0.

7.3.2014.
20:17
VOYO logo

Igrači Matjaža Keka pitanje pobjednika riješili su već nakon 17 minuta, u kojima su zabili dva gola. Ipak, prvu veliku priliku imali su domaćini, ali je udarac Sivonjića obranio Vargić.

Riječani su poveli u 15. minuti kada je nakon lijepe akcije Kramarića i Leovca, mrežu Dragovoljca, tek iz drugog pokušaja zatresao Moises.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute kasnije Rijeka je zabila i drugi gol, a strijelac je nakon odlične asistencije Brezovca bio Kramarić.

U nastavku utakmice domaćini su imali loptu u nogama, dok su se Riječani orijentirali na kontre, ali rezultat se nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je na trećem mjestu sa 48 bodova, osam bodova manje od vodećeg Dinama, dok je Hrvatski dragovoljac posljednji sa 13 bodova.

Ovom pobjedom Zagreb (33 boda) je ostao u utrci za prvim mjestom koje vodi u Prvu HNL, dok su Zaprešičani (29) sve dalje i dalje od povratka u društvo najboljih. Prva je Cibalia sa 36 bodova. U derbiju 20. kola Druge HNL, nogometaši Zagreba pobijedili su zaprešički Inter sa 2:0 (2:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebaši su poveli pogotkom Filipa Krovinovića, mladog reprezentativca Hrvatske u 15. minuti. Samo osam minuta kasnije mrežu Zaprešićana zatresao je Lovro Medić.

Ovom pobjedom Zagreb (33 boda) je ostao u utrci za prvim mjestom koje vodi u Prvu HNL, dok su Zaprešičani (29) sve dalje i dalje od povratka u društvo najboljih. Prva je Cibalia sa 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo