RIJEKA NAPOKON PREKINULA UŽASAN NIZ: / 'Ovo je veliki bod, za naš klub i za hrvatski nogomet. Mnogi ne primjećuju jednu stvar'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nakon što su izgubili prve četiri utakmice napokon su osvojili jedan bod

4.12.2020.
8:16
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Rijekin trener Simon Rožman rekao je nakon utakmice protiv Real Sociedada kako je bod osvojen na gostovanju u San Sebastianu "ogroman", te je on "nagrada" za sve dosad prikazano u Europskoj ligi.

Image
[FOTO] HRABRA RIJEKA UZELA BOD REALU: /

Rožmanovi momci u ludoj utakmici dva puta vodili kod lidera španjolskog prvenstva

Image
[FOTO] HRABRA RIJEKA UZELA BOD REALU: /

Rožmanovi momci u ludoj utakmici dva puta vodili kod lidera španjolskog prvenstva

"Čestitke igračima, veliki bod. Svjesni smo gdje smo igrali, bili smo na svom maksimumu, imali smo i sreće, ali nije lako zabiti vodećoj momčadi La Lige dva gola. Jedan senzacionalan i veliki bod za naš klub. Jako smo sretni, možda smo i u prijašnjim utakmicama zaslužili bod. Vjerujte mi da smo iznimno sretni. Ovo je veliki bod za našu ekipu, za naš klub, za hrvatski nogomet. Igrali smo protiv vodeće momčadi La Lige koja je bila odmarala šest igrača za našu utakmicu", izjavio je Rožman podno stadiona u baskijskom San Sebastijanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ondje je Rijeka odigrala 2-2 s Real Sociedadom, vodećom momčadi španjolskog prvenstva, nakon što je bila poražena u prethodne četiri utakmice u Europskoj ligi.

"Mislim da smo bili pametni, jako dobro smo se pripremili za utakmicu. Sigurno je da smo imali i sreće. No na utakmici ovakve razine to se mora potrefiti. U pravo vrijeme smo dali gol, čak smo imali i situaciju da smo išli sami prema vrataru za 2-0. Normalno je da su nas oni onda stiskali u jedan obruč oko našeg gola, imali su svoje prilike, ali korektno smo se branili", izjavio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Na svim dosadašnjim utakmicama bili smo nekako blizu, a ovaj bod je nagrada. Smjer u kojem trebamo ići. Ova naša skupina je po meni skupina kao iz Lige prvaka pa svaki bod osvojen u njoj je ogroman", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rožman je prethodno na konferenciji za medije rekao kako ima "jako mladu momčad koja malo po malo raste na višu razinu". Dodao je kako je Real Sociedad imao više i boljih prilika za postizanje gola ali da je Rijeka, koja je vodila s 1-0 i 2-1, mogla i pobijediti.

"Mnogi ne primjećuju no razlika između Rijeke i Real Sociedada je ogromna, no ovo ostvareno večeras je pokazatelj da smo na dobrom putu. Zato nam osvojeni bod vrijedi poput tri boda", napomenuo je Rožman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka će za tjedan dana ugostiti nizozemski AZ Alkmaar dok će talijanski Napoli biti domaćin Real Sociedadu.

Uoči posljednjeg kola u skupini Napoli ima 10 bodova, AZ i Real Sociedad po 8, a Rijeka jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo