RIJEKA POČELA KUPOVATI I POJAČAVATI SE: / Na Rujevicu stigao branič Lokomotive, a momčadi bi se trebala pridružiti još dva igrača

Image
Foto: PIXSELL, Robert Anić

Na Rujevici se ipak ne bave samo prodajom igrača, navijačima bi ubrzo trebala biti predstavljena tri nova igrača

9.1.2018.
17:34
PIXSELL, Robert Anić
VOYO logo

Rijeka je na svojim službenim stranicama potvrdila prvo ovogodišnje pojačanje. Riječ je o Luki Capanu koji dolazi iz Lokomotive i koji je s Riječanim potpisao ugovor na tri i pol godine.

"Presretan sam, moja velika želja bila je doći u Rijeku. Kada sam čuo da se Rijeka interesira, nisam previše dvojio", rekao je oduševljeni branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su mu samo 23 godine, Capan ima bogato prvoligaško iskustvo - nastupio je u 91 utakmici pritom zabivši šest golova, a većinu je utakmica odradio u dresu Lokomotive dok je za Dinamo upisao devet nastupa.

U 15. kolu Prve HNL bio jedini strijelac Lokomotive u pobjedi nad Rijekom 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivanja su velika, ovo je veliki korak u mojoj karijeri. Nadam se da ću biti zdrav i da će Rijeka biti odskočna daska u karijeri. Uvjeti su odlični, igrao sam i na Kantridi, a na Rujevici je odličan ambijent i odličan travnjak",zaključio je Luka Capan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capan je u utorak obavio liječnički pregled u društvu Antonia Mirka Čolka koji dolazi na jednogodišnju posudbu iz Hoffenheima, a do petka bi se momčadi trebao pridružiti i Joao Escoval koji je Istru 1961 napustio s čistim papirima, prenosi Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo