RIJEKA ODBILA HNS-OV PEHAR I MEDALJE: / 'Posebno slatko bit će trofej podignuti u dvorištu najvećeg rivala'

Image
20.5.2017.
11:33
VOYO logo

Novi list piše kako je informacija neslužbena, ali navodno je iz HNS-a stigao prijedlog da se u slučaju pozitivnog rezultata u nedjelju na Rujevici upriliči dodjela pokala i medalja.

"Na Rujevici očito ne žele unaprijed pripremati ražanj i tako isprovocirati neku zlu kob. Osim toga, posebno slatko bit će trofej podignuti u zrak u dvorištu najvećeg rivala. Naravno, pod uvjetom da Riječani odrade priču do kraja onako kako su je i počeli", ističe u svojem tekstu Novi List.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Rijeka sutra od 19.00 igra možda i najveću utakmicu svoje povijesti, protiv posljednjeplasirane Cibalije. Ukoliko pobjede, bijeli su Rujevice po prvi će puta osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

Ulaznicu za utakmicu Rijeka - Cibalia nemoguće je pronaći, u redu za nju čekalo se i satima, a da Rijeka igra u Maksimiru, vjerojatno bi Jug bio rasprodan. Najmanje. Jer nedjelja nudi nikad veću mogućnost za toliko željeni naslov i "ispravljanje velike nepravde iz 1999. godine i tragične utakmice protiv Osijeka", kako to na Kvarneru znaju reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su apsolutni favoriti protiv Cibalije koja stiže bez više od pola momčadi zbog kartona i lakših ozljeda, te prije svega zbog toga što se čuvaju za zadnje kolo protiv Lokomotive kada može izbjeći ispadanje.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo