Jedan više ne želi igrati, drugi izgubljen do kraja sezone!

Nema mira na Kantridi ove zime. Rijekin trener Matjaž Kek svako malo primi lošu vijest, a najnovija glasi da je brazilski veznjak Moises vjerojatno izgubljen do kraja ove sezone.

17.1.2015.
13:25
VOYO logo

Moises je početkom mjeseca obavio artroskopski zahvat na koljenu i prognoze su u tom trenutku bile prilično optimistične. Govorilo se o stanci od oko tri do četiri tjedna, što bi značilo da će 26-godišnjak biti spreman za proljetni dio hrvatskog prvenstva. No, liječnici su naknadno brazilskom nogometašu preporučili da produlji rehabilitaciju i izbjegava napore u sljedeća tri mjeseca.

To bi značilo da je Moises praktički izgubljen za proljeće, što je još jedan udarac za Keka. Slovenski se stručnjak morao pomiriti s odlaskom najboljeg igrača Andreja Kramarića u Leicester City, potom je Zoran Kvržić poslan na posudbu u Speziju, a Mato Jajalo je pobjegao s priprema i ultimativno traži odlazak iz kluba zbog čega je i suspendiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek je tako ostao bez nekoliko ključnih igrača koji su doveli Rijeku nadomak plasmana u drugi krug Europske lige. Istina, došli su Marin Tomasov i Bekim Balaj, ali oni se tek trebaju priviknuti na momčad i nametnuti treneru. Pred Kekom je, u svakom slučaju, težak posao u pokušaju da ponovno stvori kemiju u momčadi i zaprijeti vodećem Dinamu koji ima sedam bodova prednosti nakon jesenskog dijela prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo