RIJEČI KOJE PUNO TOGA GOVORE: / 'Pjaca podsjeća na Ronalda, pustite ga da postane jedan od najboljih'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Marko Pjaca svojom je predstavom protiv Crotonea u srijedu oduševio i svog agenta Marka Naletilića.

9.2.2017.
21:37
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Ovaj 21-godišnji krilni napadač u pobjedi 2-0 protiv Crotonea ove srijede od prvi put pronašao svoje mjesto u udarnoj postavi Juventusa, a zamijenio ga je Sturaro tek u samoj završnici utakmice. Nastup Pjace posebno je razveselio njegovog agenta koji vjeruje da je pred mladim Hrvatom velika karijera.

'Pjaca je odigrao vrlo dobru utakmicu. Bio je inspriran'

"Pjaca je odigrao vrlo dobru utakmicu. Bio je inspriran nakon povratka na teren s kojeg je izbivao zbog ozljede. Kao i da nije bio ozlijeđen. Tako je izgledao. On je istinski talent i jedan od najjačih na svijetu na svojoj poziciji. Podsjeća na Cristiana Ronalda na neki način no još mora popraviti svoju realizaciju. U svakom slučaju, radi se o igraču svjetske klase,' izjavio je za Juvenews.euMarko Naletilić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem da postane jedan od ključnih igrača Juventusa. Svojim asistencijama, prodorima i kreativnošću može naštetiti svim obranama na svijetu. Preostaje mu učiti i napredovati, a kontinuitetom igranja još će biti bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On se izdvaja od ostalih 21-godišnjaka

Naletilić je istaknuo i kako se Pjaca svojom psihom, tehnikom, "vatrom" koju posjeduje u igri i talentom izdvaja od ostalih igrača njegovog godišta. No isto tako, smatra da Juventus mora razvijati Pjacine adute, a ne pokušavati ga promijeniti kao igrača.

"Jasno je da mora biti odgovorniji u obrani, ali treba mu dati slobodu i da iskoristi svoju kreativnost. Juventus ga je zbog toga kupio i tu ne smije pogriješiti. Allegri mora pronaći više prostora za njega. On mora imati kontinuitet nastupa. Pogotovo sad nakon ozljede", istaknuo je Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje novinara je li bilo kakvih ponuda u zimskom prijelaznom roku, Naletilić je kazao:

"Ne zanimaju nas nikakve ponude. On je samo Juventusov i kao takav nije na prodaju. I to je naš zajednički odabir i točka na i".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo