26 igrača / Riječani otišli u portugalsku bazu: 'Vratili smo gard'

Image

Igor Bišćan poveo je 26 igrača u Albufeiru

11.1.2019.
10:49
VOYO logo

Nakon Hajduka te Dinama i Rijeka je otputovala u toplije krajeve na glavni dio zimskih priprema. Riječka baza sljedećih deset dana bit će Portugal u koji su krenuli u petak preko Zagreba, točnije Albufeira gdje su boravili i u posljednja dva navrata.

"Očekujem dobar rad, puno treninga i postati još bolji. Već smo ovaj prvi tjedan puno radili i vidi se da je atmosfera dobra", pripomenuo je Antonio Čolak za službenu klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani će odigrati tri pripremne utakmice počevši u subotu od Wolfsburga, preko švicarskog Servettea (17. siječnja) do kineskog Beijing Sinobo Gouana (20. siječnja).

"Sretan sam da imamo dobre protivnike, da možemo vidjeti gdje smo. Već će Wolfsburg biti jako težak ogled, moramo samo davati sve od sebe, da ostanemo zdravi i vidjet ćemo sve na terenu", dodao je Rijekin napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Simon Sluga zaželio je samo da ozljede zaobiđu momčad.

"Očekujem da bude zdravlja i što manje ozljeda te da svi budemo na raspolaganju treneru. Stanje je jako dobro, treniramo marljivo i koncentrirano. Ozljede nas uglavnom zaobilaze, važno je da nastavimo gdje smo stali. Vratili smo gard i pokazali karakter, pronašli smo formu i identitet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Igor Bišćan na put je poveo 26 igrača, a uz Slugu i Čolaka tu su Stjepan Lončar, Zoran Kvržić, Jakov Puljić, Roberto Punčec, Heber, Petar Mamić, Maxwell Acosty, Andrej Prskalo, Josip Mitrović, Denis Bušnja, Ivor Pandur, Dario Čanađija, Darko Velkovski, Dario Župarić, Domagoj Pavičić, Mario Pavelić, Joao Escoval, Luka Capan, Momčilo Raspopović, Adrian Liber, Hrvoje Smolčić, Matej Vuk, Alexander Gorgon i Filip Braut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo