derbi na rujevici / Riječani bez desetak igrača na Osijek, Bišćan dobio barem dvije dobre vijesti

Image
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Rijeka će uz dosta kadrovskih problema ugostiti Osijek

16.3.2019.
16:15
Filip Kos/PIXSELL
VOYO logo

Prolaze tjedni i utakmice, ali kadrovska situacija u riječkoj svlačionici ne poboljšava se, štoviše. Riječani će u nedjelju na Rujevici dočekati Osijek bez najmanje deset igrača.

"Vjerujem da smo u stanju izvući maksimum iz sebe. Uz pomoć naše publike u stanju smo odigrati na optimumu naših sadašnjih mogućnosti. Vjerujem da će to onda biti dovoljno za pobjedu i važna tri boda. Bit će i nakon ove dvije utakmice puno bodova u igri, no sada nam je najvažnije da se koncentriramo na Osijek. Nakon toga je mala stanka poslije koje se nadamo da ćemo imati više igrača na dispoziciji. Kasnije ćemo razmišljati i o Lokomotivi i o drugim suparnicima", rekao je Igor Bišćan kojemu su nove probleme zadali izostanci Mamića i Pavičića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo kakva je situacija s Lončarom, još nismo sigurni hoće li moći igrati. A ako neće moći, uz Halilovića tu imamo i mladog Lepinjicu. Postoje i neke mogućnosti s Capanom, ali i neke dodatne s Gorgonom. No, vidjet ćemo... Što se tiče lijevog beka ili lijevog bočnog, Smolčić je jedna od opcija, ali i neka rošada s Capanom. Još sve to moramo sagledati i procijeniti što je najbolje."

Dobra je vijest što će se uskoro treninzima vratiti Heber i Tomečak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tomečak se čini dosta dobro i ukoliko tako ostane sljedećeg tjedna bi trebao postepeno ulaziti u treninge s nama. Čuvamo li Hebera? S njim je slična situacija kao i s Tomečakom. Njegov nalaz dosta je dobar i od sljedećeg tjedna bi i on postepeno trebao podizati opterećenja i intezitet svog rada. Ako bude sve u redu, čemu se iskreno nadam, mislim da ćemo na njih moći računati za dva i pol tjedna", završio je Rijekin trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo