Svi se dive kako je Mandzo pomeo legendu: 'Stalno mu je visio za vratom!'

10.12.2014.
15:34
VOYO logo

"Iako je u dosao u Atletico kako bi zamijenio prvog strijelca Diega Costu, Mandzukic je igri svog novog kluba dao puno vise od toga. On je i dalje golgeter na kojeg se uvijek mozete osloniti (sest golova u Primeri i pet u Ligi prvaka), ali je svojim zrtvovanjem u obrambenoj fazi igre postao nezamjenjivi clan Atletica, te se je odlicno uklopio u nogometnu filozofiju trenera Diega Simeonea."

"To je pokazao i u utorak protiv Juventusa u Ligi prvaka kada je stalno bio za vratom playmakeru Andrei Pirlu, koji zbog toga nije bio u stanju kreirati akcije domacina", pise Reuters.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Ima puno pozitivnih stvari koje bih mogao izdvojiti, ali Mandzukiceva partija zasluzuje velike pohvale. Odradio je vrlo dobar posao, pa je izgledalo kao da Juve ima covjeka manje. Sudjelovao je i u akciji kada se je Koke nasao u prilici. Mandzukicev doprinos bio je kljucan za ekipu i cijela momcad mu je zahvalna", izjavio je trener Diego Simeone nakon utakmice u Torinu koja je zavrsila 0:0, pa je Atletico s prvog mjesta u skupini otisao u nokaut fazu Lige prvaka, te se u osmini finala moze nadati laksem protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo