PAO POTPIS / Osijek napokon riješio pitanje trenera: Rene Poms napokon potpisao prvi ugovor kao glavni trener

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Rene Poms ostaje trener Osijeka, u četvrtak je u društvu sportskog direktora Ivice Kuleševića potpisao novi ugovor s Osijekom koji ga uz klub veže do ljeta 2024. godine

19.1.2023.
16:34
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

Rene Poms je u glavnog trenera promoviran u rujnu prošle godine nakon što je klub otpustio Nenada Bjelicu.

Image
CIRKUS U KLUBU /

Krešimir Antolić ekspresno odgovorio Zdravku Mamiću: 'Ispričavam se navijačima, a za njega imam jedan prijedlog...'

Image
CIRKUS U KLUBU /

Krešimir Antolić ekspresno odgovorio Zdravku Mamiću: 'Ispričavam se navijačima, a za njega imam jedan prijedlog...'

"Rene Poms od prvog dana je pokazao visoku razinu profesionalizma. Rezultati na travnjaku to su najbolje pokazali i kao sportski direktor sretan sam što ovu priču nastavljamo dalje zajedno. Svima nam je želja da nastavimo tamo gdje smo stali u jesenskom dijelu sezone i da rezultatski budemo na razini renomea kluba", rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljstvo zbog prvog ugovora kao glavni trener iskazao je i sam Poms.

"Sretan sam jer je ovo moj prvi ugovor kao glavni trener. Do sada sam uvijek bio u ulozi pomoćnika tako da je ovo velika stvar za moju karijeru. Zahvalan sam Osijeku što sam dobio priliku za početi trenerski posao na ovoj razini, vjerujem da sam u prethodnim mjesecima pokazao da mogu odgovoriti izazovima koje ću imati pred sobom. Znam kakav je trenerski posao, da se u nogometu stvari mijenjaju iz dana u dan, ali želim biti uspješan kao trener rezultatski i u radu s momčadi. Želim svaki dan raditi najbolje što mogu, dati svoje znanje u radu s momčadi i zajednički napredovati. To je ono zbog čega sam se počeo baviti ovim poslom i nadam se da ću što je duže moguće biti trener Osijeka", rekao je Poms.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub je promijenio svoju filozofiju, odlučio se okrenuti mlađim i domaćim igračima što je put koji potpuno podržavam. U nogometu je najvažnija momčad, a kada je možeš graditi s igračima koji žele igrački doći na višu razinu, a onda i realizirati transfer u neki veliki klub, to ti mora predstavljati značajnu motivaciju. Uz to, dolazi novi stadion, klub ide putem koji mi je kao trener zanimljiv i vjerujem da mogu biti prava osoba za ono što slijedi, dodao je trener Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo