REDKNAPP POLUDIO NA KOMENTARE UNITEDOVE LEGENDE: / 'To je sramota, ne može tako govoriti o Modriću, Baleu, Van der Vaartu...'

Image

Bivši engleski reprezentativac pohvalio je sadašnje Spurse, ali je izvrijeđao njihove prošle momčadi.

31.10.2018.
18:43
VOYO logo

Legendarni desni bek Manchester Uniteda GaryNeville osvrnuo se na igru Tottenhama u emisiji Sky Sportsa Monday Night Football. Svojim komentarima, međutim, isprovocirao je HarryjaRedknappa, jednog od bivših trenera Spursa.

"Tottenham je posljednjih 30 godina naših života bio beskičmen i mekan, pahuljast, bili su smeće. Mogli ste gubiti 2:0 od njih i razmišljati o pobjedi 5-2. Takvi su jednostavno bili. Sadašnja momčad pak jedna je od najčvršćih i najrobusnih koje smo vidjeli", kazao je Neville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor trenera

Prozvanim se zbog njegovih riječi osjetio 71-godišnji Redknapp, koji je u Spursima bio od 2008. do 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegovi komentari su apsolutno sramotni. U vrijeme kada sam ja bio trener u klubu tamo su bili igrači poput Modrića, Balea, Ledleya Kinga, Van der Varrta i sramotno ih je tako nazivati i govorit da su bili beskičmenjaci i da nisu bili hrabri. Uznemirili su me ti komentari", kazao je Englez i nastavio.

"Mislim da mora napraviti zadaću prije nego izađe s takvim komentarima. Valencia je pod njim bila najgora momčad u povijesti. Prozvao je Michaela Dawsona, a on je bio jedan od najvećih profesionalaca s kojima sam surađivao. Sramotno je tako prozivati i vrijeđati igrače", kazao je Redkanpp. Neville mu je odogovorio preko Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo