Redknapp objasnio uzroke katastrofalnog poraza!

'Bez Aarona Lennona sam ostao u trenutku kad je momčad zajedno s njim izlazila na teren. Pozlilo mu je i morao sam ga promijeniti na licu mjesta.

6.4.2011.
11:57
VOYO logo

Malo tko je očekivao da će Real Madrid i Schalke praktički osigurati polufinale Lige prvaka već u prvim utakmicama četvrtfinala, no upravo se to dogodilo. Njemačka momčad predvođena preporođenim Raulom razbila je Inter u Milanu s 5:2, a Real je na San Bernabeu dotukao Tottenham s 4:0, nakon što je u 15. minuti Englezima zbog dva žuta kartona isključen Peter Crouch.

Bila je to dalje jednosmjerna ulica. Trener Tottenhama Harry Redknapp otkrio je na presici u čemu vidi uzroke tako teškog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/a5e3bbc391c1aca2446102e36347cb3c

'Bez Aarona Lennona sam ostao u trenutku kad je već momčad izlazila na teren. Nije se osjećao dobro i morao sam ga promijeniti na licu mjesta. A onda smo ostali s deset igrača, trebalo nam je čudo da ovdje pobijedimo s igračem manje. I bolje momčadi od nas bi se ovdje loše provele te večeri. Bila je to nemoguća misija. Mislim da smo bili fantastični u prvom poluvremenu s deset igrača, imali smo i nekoliko dobrih prilika, ali smo ostali bez snage. Gareth Bale je bio nedovoljno oporavljen, a na kraju smo ostali i bez Vedrana Ćorluke. Bila je to jedna od onih večeri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redknapp nije otkrio zašto je u poluvremenu Van der Vaarta ostavio na klupi, a uveo Jermainea Defoea. Tada su kola krenula nizbrdo.

"Naravno da smo razočarani. Što reći na onaj treći gol koji smo primili? Nevjerojatan završetak akcije. Ma oni jednostavno imaju strašne igrače i ako nemaš jedanaestoricu na terenu da se suprotstaviš toj sili, nemaš nikakve šanse".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S glavnim krivcem za debakl, Peterom Crouchem još nije popričao.

"Da budem iskren, nismo još razgovarali, naravno da sam razočaran njime. Baš nam je to trebalo, da u ranoj fazi utakmice ostanemo s igračem manje. Nisam vidio dobro start za njegov drugi žuti karton, ali siguran sam da je sudac donio ispravnu odluku. Crouch nije smio tako riskirati, to je stvarno razočaravajuće!", rekao je Redknapp te zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon 4:0 će biti jako teško nešto napraviti, ali igramo kod kuće, pokušat ćemo. Nije gotovo, nikad se ne zna, ali činjenica je da pred nama leži težak zadatak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što se Redknapp nije sasvim predao, i trener Reala, Jose Mourinho, bio je oprezan u izjavama nakon utakmice.

"Nismo još u polufinalu. I zadnji put kad je Real igrao u četvrtfinalu smo pobijedili kod kuće, mislim da je bilo 4:2 protiv Monaca, a na kraju smo ispali", izjavio je Mourinho koji želi postati prvi trener koji s tri naslova europskog prvaka u tri različita kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U uzvratu u Londonu je sve moguće. Moramo poštovati našeg protivnika koji ima iznimnu kvalitetu i maksimalnim pristupom osigurati polufinale".

Mourinho je odgovorio i na pitanje osjeća li simpatiju prema Redknappu i Tottenhamu koji se cijelu utakmicu borio s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno suosjećam s njima. Imam iskustvo igranja s deset igrača u Ligi prvaka, znam kako je to teško. Samo se braniš, braniš i braniš. A ako kojim slučajem gubiš i moraš napadati, to je onda gotovo nemoguća misija. Mislim da će Tottenham napraviti sve da nam uzvrati u Londonu. To su sjajni igrači, imaju vjeru u sebe, stjerani su u kut i sigurno će se boriti do kraja".

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104050934006 arti-201104040434006 arti-201104020235006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo