OPET AKTIVAN NA INSTAGRAMU / Rebić se oglasio prvi put nakon incidenta s Dalićem. Pogledajte što je objavio i tko mu se javio u komentarima

Image

Rebić se po prvi put javio svojim obožavateljima

24.7.2021.
15:06
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Ante Rebić ponovo je otvorio svoj profil na Instagramu nekoliko tjedana nakon što je žestoko napao izbornika Zlatka Dalića, kao i pojedine analitičare i hrvatske nogometne legende.

Međutim, jedan detalj na njegovu Instagram-profilu posebno zapinje za oko. Rebić sada u opisu profila ima samo stavku da je igrač Milana, dok je podatak da igra za hrvatsku nogometnu reprezentaciju - izbrisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dva tjedna održan je navodno sastanak hrvatskih reprezentativaca i Zlatka Dalića. Jedna od tema navodnog sastanka bio je i Ante Rebić, koji je prešao granicu na Instagramu i narušio Dalićev autoritet.

Image
Image

Prozvao izbornika

"Dalić nije potvrdio niti demantirao sastanak s igračima na kojem su navodno bili prisutni kapetan Luka Modrić, Ivan Perišić, Domagoj Vida, Mateo Kovačić i Šime Vrsaljko. Rebićevu ispriku još nismo dočekali i Dalić ga neće zvati na sljedeće reprezentativne akcije. Kao i još nekoliko igrača koji su, kako je kazao izbornik, potrošili kredite", javio je tad RTL-ov reporter Marko Vargek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ovim si je riječima na Instagramu Rebić zagorčao sudbinu nakon loše odigranog Europskog prvenstva.

"Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska", stajalo je to na Instagram-storyju Ante Rebića, kojeg je kasnije izbrisao, da bi ga sada vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVO MU, DOISTA, NIJE TREBALO /

Rebić nije samo prozvao Dalića i uvrijedio Prosinečkog, napravio je nešto puno gore i posljedice bi morale biti gadne

Image
OVO MU, DOISTA, NIJE TREBALO /

Rebić nije samo prozvao Dalića i uvrijedio Prosinečkog, napravio je nešto puno gore i posljedice bi morale biti gadne

Javio se na Instagramu

A nedugo nakon što je vratio Instagram, Rebić se po prvi put javio svojim obožavateljima. Rebić se javio s godišnjeg odmora koji provodi u Grčkoj, a fotografirao se kako sjedi u stolcu pored grčke zastave, koju je ujedno stavio i u sam status.

Objavu mu je lajkao Luka Modrić, kapetan Vatrenih, a jedini koji mu se javio od suigrača iz reprezentacije jest nekadašnji reprezentativac Ivan Rakitić koji je samo napisao: "Grande".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo