REBIĆ IZNENADIO PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST: / 'Jednog dana bih se volio vratiti u taj klub'

Image
Foto: Profimedia

'U početku nije išlo onako kako sam zamišljao i očekivao od sebe'

26.4.2020.
22:02
Profimedia
VOYO logo

Taman kada ga je krenulo u Milanu izbila je globalna pandemija koronavirusa i cijeli svijet je stao. Više od pola godine Milan je čekao Antu Rebića, a Hrvat je nakon zimske pauze eksplodirao i postigao čak sedam golova, no sada je već gotovo dva mjeseca, kao i svi, izvan pogona zbog prekida uzrokovanog koronom.

Rebić je trenutno prvo ime Milana, iako u početku nije dobivao puno prilika, a Hrvat je sada otkrio njemačkom Kickeru što se sve događalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U početku nije išlo onako kako sam zamišljao i očekivao od sebe. No u drugoj polovici sezone pojavila se prava prilika koju sam iskoristio na najbolji način. Jako mi je dobro išlo, a onda se dogodila pauza zbog virusa. Nedostaje mi sve ono što nogomet čini tako posebnim", rekao je Rebić Nijemcima.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

February 17, 2020, Milan, United Kingdom: Ante Rebic of AC Milan celebrates after scoring to give the side a 1-0 lead during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 17th February 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 499142834, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Volio bi se vratiti

Kaže kako i dalje intenzivno prati što se sve događa s Eintrachtom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam u tijeku što se događa s Eintrachtom. Pratio sam utakmice do pojave koronavirusa. Vidio sam da momčad igra dobro, ali nije imala sreće u nekim susretima. Nadam se da će se sve uklopiti u nastavku sezone", kazao je Rebić koji je još uvijek pod ugovorom s njemačkim klubom, ali je na posudbi s pravom otkupa u Milanu.

Kazao je na koncu i kako bi se jednoga dana volio vratiti u Frankfurt. "Jednog dana bih se sigurno vratio u Frankfurt. No do tada za mene ima još puno posla", zaključio je Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo