REAL ZAPOČEO AKCIJU ZIDANE: / Španjolci kontaktirali Francuza, otkriveno što im je legenda poručila

Image
Foto: AFP

Nakon godinu dana pauze moguće je da se vrati na klupu Madrida

7.3.2019.
17:35
AFP
VOYO logo

Poslije šokantnog ispadanja u osmini finala Lige prvaka od Ajaxa postavilo se pitanje hoće li Santiagio Solari dočekati iduću sezonu na klupi. Prema pisanju španjolskih medija neće. Štoviše, tvrde da je predsjednik Florentino Perez već krenuo u akciju traženja nasljednika. Najveća želja mu je navodno Zinedine Zidane, Francuz koji je na Santiago Bernabeu donio tri trofeja europskog prvaka zaredom.

Prema tvrdnjama El Chiringuito TV-a Real je zadužio sportskog direktora Emilia Butraguena da uvjeri Francuza na povratak u Madrid. Također, isti tvrde da je Zidane spreman prihvatiti posao samo pod jednim uvjetom. Naime, klub mora pristati na to da on provede revoluciju u svlačionici tijekom idućeg prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho nema ništa protiv povratka

Bivši predsjednik kluba Ramon Calderion izjavio je pak da je Zidane već odbio Realovu ponudu, dok je Telegraph ekskluzivno objavio kako će na klupu španjolskog velikana sigurno sjesti Jose Mourinho. Portugalac je već rekao kako ne bi imao ništa protiv takvog scenarija, ali da Real već ima trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam razgovara s nikim. Puno je glasina, a svi znamo da one nisu dobre za nogomet i da nemaju čvrste temelje", kazao je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo