Ponuda za opaku Modrićevu konkurenciju 'izbit će ih iz cipela'

Prema pisanju španjolskog Mundo Deportiva, glavna meta ljetnog prijelaznog roka za Real Madrid biti će francuska zvijezda u usponu – Paul Pogba.

9.3.2014.
13:12
VOYO logo

Vezni igrač Juventusa velika je želja mnogih, no sada se u utrku uključio i Real Madrid. PSG je navodno spreman ponuditi Juventusu 60 milijuna eura, a igraču godišnju plaću od osam, odnosno dvostruku veću od aktualne u Juventusu.

Real Madrid navodno sprema još bolju ponudu za Juventus, kojem namjerava ponuditi Angela Di Mariju, Fabija Coentraa i Alvara Moratu. Sve su to igrači koje Carlo Ancelotti koristi u svojim rotacijama momčadi i nikako nisu višak. Uz to bi, prenosi spomenuti izvor, Kraljevski klub ponudio još nešto i novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko li će, i hoće li itko, upecati sjajnog francuskog reprezentativca ostaje za vidjeti.

Prema pisanju britanskih medija nizozemski nogometni reprezentativac Robin van Persie mogao bi predstojećeg ljeta napustiti Manchester United i pojačati napad talijanskog prvaka Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Persie je bio na raskrižju puteva koji su vodili u Manchester i Torino na ljeto 2012. godine, kada je napuštao Arsenal, no ipak se, zbog umirovljenog menadžera Sir Alexa Fergusona, odlučio za redove engleskog prvaka. Danas pod novim menadžerom Davidom Moyesom igra malo, a i sve ga češće opet muče ozljede, navodno zbog staromodnog načina treninga koji Moyes preferira.

Sunday Mirror Sport prenosi da je Nizozemac spreman napustiti redove Crvenih vragova, ukoliko mu Juventus isplati 10 milijuna funti, koliko bi trebao dobiti za ostanak u Manchesteru do isteka ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je prije 19 mjeseci izdvojio 24 milijuna funti za nizozemskog napadača, pa se pretpostavlja da će istu cijenu tražiti i od Juventusa, ukoliko se naravno ovaj javi da je zainteresiran za kupovinu.

Van Persie je ove sezone u Premierligi nastupio u 17 utakmica, te je bio strijelac 11 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo