STVARAJU SE NOVI GALACTICOSI / Real sprema brutalan odgovor, iduće ljeto bit će njihovo, Perez skovao pakleni plan, pogledajte koga će sve dovesti

Image
Foto: AFP

O iduće sezone trebali bi gledati novi Real Madrid

2.9.2021.
12:00
AFP
VOYO logo

Kraj prijelaznog roka označio je veliko razočaranje za Real Madrid i sve njegove poklonike. Cijelo ljeto pokušavao je Florentino Perez slomiti vodstvo PSG-a, ali je ono bilo nepopustljivo. Niti 200 milijuna eura nije bilo dovoljno i odlučili su riskirati da iduće ljeto Kylian Mbappé napusti Park prinčeva bez odštete.

Naravno, nadaju se da bi mogao promijeniti mišljenje i na koncu s njima produžiti ugovor, ali prema onome što se moglo pročitati posljednjih dana teško da će im se ostvariti taj san.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sve je to razbjesnilo predsjednika Reala Florentina Peraza, koji je skovao pakleni plan za iduće ljeto. Prema onome što piše Marca 2022. mogla bi započeti era novih Galacticosa. Jer, osim što im se smiješi dolazak Mbappéa i to besplatno, namjera ima je momčad pojačati najboljim napadačem današnjice Erlingom Haalandom. On sigurno neće biti jeftin, no, Mbappé dolazi besplatno pa će sredstava za Norvežanina biti.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappe

Zadnji dio slagalice

Osim njih, na meti Reala je i Paul Pogba. Francuski veznjak treba bi biti zadnji dio slagalice. Zvijezdi Manchester Uniteda kao i Mbappéu istječe ugovor te će Real sve napraviti da ga uvjere da im se priključi. Bio im je i ranije meta, no Perez je u ljeto kad je prelazio na Old Trafford rekao kako za njega pored Modrića i Kroosa ne bi bilo mjesta u momčadi. No, dvojac je sada na zalasku karijere te Perez polako traži njihove zamjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Erling Haaland

Jednu je već osigurao u vidu Eduarda Camavinge, a Pogba bi trebao biti druga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo