ZAISTA SRAMOTNA POGREŠKA / Real napravio gaf o kojem će se još pričati. Pogledajte kako su slučajno otkrili da su prodali jednu od svojih zvijezda

Image

Španjolski mediji tvrde kako je Real slučajno otkrio da je nakon osam godina klub napustila jedna od većih zvijezda

6.7.2021.
16:24
VOYO logo

Koliko je strke Real Madrid napravio sa samo jednim kratkim videom na svom službenom Twitteru. Naime, objavili su snimku dijela svojih igrača uoči prvog treninga u novoj sezoni, a španjolski su mediji odmah primijetili veliki gaf.

Španjolski mediji tvrde kako je Real slučajno otkrio da je nakon osam godina klub napustila jedna od većih zvijezda, a riječ je o Iscu. Otkrio je to razgovor kondicijskog trenera Antonija Pintusa i braniča Nacha. Dok su hodali prema terenu kamera ih je prikazala i čuje se kako Pintus nekoliko puta spominje Isca, a Nacho mu na to odgovara: "Ali on se već oslobodio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se zna gdje ide?

Iz tog su razgovora Španjolci ustvrdili kako je Isco napustio klub, što toliko i ne čudi jer već neko vrijeme je na izlaznim vratima kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isco je navodno na meti Milana i ovi su spremni dati oko 20 milijuna eura. Španjolac ima 29 godina i sljedećeg ljeta mu istječe ugovor, pa je sada najbolje vrijeme za prodaju jer već na zimu Real na njemu više ne može ništa zaraditi.

Isco je u klubu osam godina, odigrao je 336 utakmica, zabio je 51 gol i namjestio 56, a osvojio je četiri Lige prvaka i dva prvenstva Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo