PODIGLI DOSTA PRAŠINE / Real Madrid objavio kontroverzan video uoči El Clasica:'Kakva koincidencija, s njima madridisti imaju najgore uspomene'

Image
Foto: Profimedia

Real Madrid uoči uzvratne utakmice polufinala Kupa objavio je kontroverzan video o sucima koji sude El Clasica u srijedu

4.4.2023.
10:49
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je dobila posljednja tri El Clasica protiv Real Madrida, i to sva tri u ovoj godini. Sredinom siječnja Katalonci su slavili u španjolskom Superkupu 3-1 u utakmici igranoj u Rijadu, potom su ih početkom ožujka dobili u Madridu u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja 1-0, a onda prije nešto više od dva tjedna i u prvenstvu na Nou Campu 2-1.

Image
POČIVAO U MIRU /

Španjolski nogometaš na smrt izboden nakon svađe: Oglasio se i Real Madrid

Image
POČIVAO U MIRU /

Španjolski nogometaš na smrt izboden nakon svađe: Oglasio se i Real Madrid

Dvije najbolje španjolske momčadi na Nou Camp će ponovno istrčati u srijedu u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni sudac tog dvoboja bit će Juan Martinez Munuera, dok će u VAR sobi sjediti Jose Luis Gonzalez Gonzalez. Baš su njih dvojica glavni 'akteri' kontroverznog videa koji je objavila televizija Kraljevskog kluba uoči uzvrata protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Martinez Munuera će na El Clasicu u Barceloni biti glavni, a Gonzalez Gonzalez VAR sudac. Kakva koincidencija! Pravdu nam dijeli tandem s kojim madridisti imaju najgore uspomene. To je isti sudački par koji je vodio utakmicu u kojoj je Real oštećen najviše u novijoj povijesti, a to je meč Real - Sevilla u sezoni 2020./2021., kada su nam njihove greške uzele naslov u La Ligi. Martinez Munuera i Gonzalez Gonzalez tada su napravili čak šest odlučujućih grešaka na štetu Reala"; objavila je Real Madrid TV pa podsjetio kada ih je Martinez Munuera također oštetio:

"Uskratio nam je jedanaesterac nakon prekršaja Gorosabela na Mendyju na utakmici protiv Raya ove sezone, kao što je nekažnjeno prošao i nasrtaj Balliua."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je na red došao VAR sudac Gonzalez Gonzalez.

"Ako postoji ime koje sije paniku u videosobi, to je ono Gonzaleza Gonzaleza. Otkako je on zadužen za VAR na Realovim utakmicama, oštetio nas je niz puta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo