MODRIĆ U CENTRU PAŽNJE / Real Madrid dobio šokantan zahtjev: Našem Luki sprema se donedavno nezamisliv scenarij?

Image
Foto: Profimedia

Španjolski El Nacional otkrio je što Adidas želi od Real Madrida

31.7.2023.
17:40
Profimedia
VOYO logo

Mogući transfer francuskog superstara Kyliana Mbappea iz PSG-a u Real Madrid mogao bi prouzročiti neočekivane probleme, piše španjolski El Nacional.

Image
IZNOS BOLI GLAVA /

Najveća drama ljeta je sve bliže kraju: Real odgovorio PSG-u, spremi su srušiti rekord za Mbappea

Image
IZNOS BOLI GLAVA /

Najveća drama ljeta je sve bliže kraju: Real odgovorio PSG-u, spremi su srušiti rekord za Mbappea

Španjolci pišu da je plan Realovog sponzora, Adidasa, da Mbappe u Kraljevskom klubu nosi dres s brojem 10, koji trenutno pripada Luki Modriću, i taj je zahtjev navodno šokirao sve u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Adidasu vjeruju da bi Mbappeov dres s brojem 10 drastično povećao prodaju.

No, o tome hoće li Mbappe dobiti desetku nešto se pita i Modrića, koji nosi taj broj i tek će se vidjeti kako će se ta situacija rasplesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ove sezone u Realu Vinicius Junior nosi dres s brojem 7, a Rodrygo broj 11, što eliminira ostane Adidasove želje oko potencijalnog broja za Mbappea. Devetka je ostala slobodna nakon što je Karim Benzema otišao u saudijski Al-Ittihad, no u Adidasu navodno žele da Mbappe nosi broj 10, a ne 9.

"Modrić trenutno nosi broj 10 na leđima i zato Adidas želi da ga Real Madrid proda ili mu promijeni broj na dresu", pišu Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kylian želi samo Real

Podsjetimo, Mbappe je odbio produžiti ugovor s PSG-om i sljedećeg ljeta je bio spreman napustiti Pariz kao slobodan igrač, što je razljutilo čelnike PSG-a pa su ga izbacili iz momčadi i zaprijetili mu da neće igrati ako ne potpiše novi ugovor.

Francuskom reprezentativcu nije bilo svejedno, odbija ići bilo gdje osim u Madrid, a Real ga je bio spreman dobiti besplatno, no sada se vode pregovori da ga Kraljevi otkupe do kraja ovog prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG traži 250 milijuna eura za svog najboljeg igrača iako je ušao u posljednju godinu ugovora, a Marca piše da je Real odgovorio protuponudom i odlučio ponuditi 225 milijuna eura, što bi moglo biti dovoljno za realizaciju transfera.

Image
Foto: Profimedia

Sada Real Madrid priprema ugovor za Mbappea. Španjolci žele modificirati prijedlog koji su mu pripremili ponuditi iduće godine. Francuska zvijezda mogla bi prihvatiti nižu plaću i puno manji bonus za potpis budući da neće doći kao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realizira li se transfer od 225 milijuna eura Kylian Mbappe postat će najskuplji igrač u povijesti nogometa. Trenutačno rekord drži Brazilac Neymar kojeg je PSG 2017. kupio od Barcelone za 222 milijuna eura.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo