REAL MADRID, BARCELONA I JUVENTUS BIT ĆE IZBAČENI IZ LIGE PRVAKA? / Evo koji bi ih klubovi trebali zamijeniti

Image
Foto: Profimedia

Brojni su se mediji u Italiji i Španjolskoj tako raspisali da će UEFA izbaciti te klubove iz Lige prvaka sljedeće sezone

26.5.2021.
14:47
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati španjolskim medijima, nogometni velikani Real Madrid, Barcelona i Juventus, bit će izbačeni iz Lige prvaka. UEFA je nakon istrage Etičkog odbora pokrenula disciplinski postupak protiv Reala, Barcelone i Juventusa jer su pokušajem pokretanja Superlige narušili pravila Europske nogometne unije.

Brojni su se mediji u Italiji i Španjolskoj tako raspisali da će UEFA izbaciti te klubove iz Lige prvaka sljedeće sezone i još ih dodatno kazniti visokim novčanim iznosima. Real, Barcelona i Juventus još mogu cijeli slučaj dati na Visoki sportski sud, CAS, ali u slučaju da im žalba ne uspije, španjolski mediji tvrde da znaju tko će ih naslijediti u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Reala i Barcelona to bi, prema tvrdnjama Cope, bili Real Sociedad i Betis, dok bi umjesto Juventusa išao Napoli. Računica je zapravo jednostavna jer ti su klubovi završili točno mjesto ispod onog koje vodi u Ligu prvaka.

Image
Image

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric reacts after conceding a second goal during the UEFA Champions League second leg semi-final football match between Chelsea and Real Madrid at Stamford Bridge in London on May 5, 2021. Chelsea won the match 2-0.,Image: 609447738, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Podsjetimo, prije mjesec dana 12 klubova pokušalo je osnovati Superligu, ali nakon samo 48 sati njih devet je odustalo od projekta i vratilo se u naručje UEFA-e. UEFA ih je pomilovala, ali Real, Barca i Juve ostali su dosljedni projektu i do danas nisu od njega odstupili pa im zbog toga vrlo vjerojatno slijede sankcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo